Home / Dekorasyon / Salon dekorasyonu için marsala rengi 2015
marsala rengi ev dekorasyonu 2015
marsala rengi ev dekorasyonu 2015

Salon dekorasyonu için marsala rengi 2015

2015 yılının rengi marsala ile salon ev dekorasyon fikirleri !

Zaten biliyoruz marsala, 2015 rengi haline gelmiştir ve biz bu harika vurgulu renk ile yapabileceğiniz salon dekorasyonu ve ev dekorasyonu fikirleri seçtik. Özellikle marsala rengi kadife koltuklar en beğendiğimiz salon dekor parçaları oldu.

Bugün özellikle marsala rengi küçük aksesuarlar ve eşyaları salon dekorasyonun da nasıl kullanacağınıza dair örnekler seçtik, özellikle salon dekoru hakkında size vermek istediğim temek detay marsala rengini tüm herşey için kullanmayın, yoksa boğucu bir atmosfer oluşturabilir, bunun yerine tek bir aksesuarda, duvarda, mobilya veya koltuklarda kullanın. Marsala rengi halılar ve perdeler de kullanabilirsiniz.Ama hem perde hem duvar rengi gibi çok alanda kullanmamanız daha iyi olur.Böylesine zengin bir rengi çok dikkatli kullanmanızı öneriyoruz.

İlgili; Banyo Dekorasyonu için 16 Marsala Rengi Fikirler


En popüler fikir olan marsala sadece istediğiniz tonunu  seçin, kolay ve bütçe dostu boya ile duvarlarınızı boyayın. Salonda Marsala mobilya veya tekstil ürünleri de şık ve trendy bir görünüm  yaratacaktır..

Aşağıda şık marsala rengi salon dekor  fikirlerinden ilham alın!

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

One comment

  1. Marsala rengi bu sezon hem giysilerde hem de dekorasyonda çok muhteşem sonuçlar veriyor bence de.. Marsala rengi battaniye arıyorum ancak nereden bulabilirim acaba fikriniz var mı?

    sitesinde olduğu gibi sizin sitenizde de online satış olursa çok sevinirim.. Sizler gibi dekorasyon konusunda bilgili bireylerin seçimleri bir harika olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.