Home / Dekorasyon / Salonunuz İçin Modern 2015 Shaggy Halılar
renkli shaggy halı modelleri

Salonunuz İçin Modern 2015 Shaggy Halılar

Ev dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan , renkleri ve tarzları ile ortama farklı bir hava katan halı modelleri , bu sezon karşımıza farklı tarzlar ve renkler ile çıkıyor. Özellikle popüler halı modelleri arasında adından sıkça bahsettiren , modern bir görünme sahip , aynı zamanda canlı renkleri ile ortama şık ve ferah bir görünüm sunan shaggy halılar oldukça ilgi gören modeller arasında yer alıyor.  Halı modasında shaggy halıların oldukça ön plana çıktığını görüyoruz bu sezon , özellikle açık renkler daha ferah ve modern bir hava kazandırırken , canlı renklere sahip shaggy halı modelleri ise dekorasyona hareket kazandıran bir yapıya sahipler.

Son yıllarda düz renklerin yanı sıra , geleneksel motiflerin yer aldığı , hatta daha ön plana çıkan geometrik desenli shaggy halılar sezonun en fazla ilgi gören halı modelleri arasındalar. Sezonun favori renkleri arasında , beyaz , kırmızı , v siyahın ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz , yeni shaggy halı tasarımlarında bu renkleri rahatlıkla bulabilmek mümkün , hatta bu renge sahip bir çok modern halı modelini rahatlıkla bulabilirsiniz.


Shaggy halı genel özellikleri nasıl olmalıdır ? 

Shaggy halılar genel olarak uzun kalın tüyleri ile adeta bir post görünümü sergiler , tüy uzunlukları 5 cm ile 3 cm arasında değişiklik gösterebilir. Shaggy halı modeli satın almadan önce hav uzunluk değerlerini göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz , ayrıca ipliğin halıda kullanılan ipliğin yumuşak olmasına özellikle dikkat etmelisiniz.

Shaggy halı özelliği gereği dokunulduğunda rahat bir temas sağlamalıdır , bu anlamda kesinlikle yumuşak iplikler ile üretilmelidir. Halılarda kullanılan ipliklerin alerji yapmaması gerekir , aynı zamanda satın alacağınız shaggy halı modelinde sağlığa zararlı madde içermemelidir. Bu özellikleri bir arada sağlayan bir çok ünlü markanın shaagy halı modeli rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Her Yerde Yaz - Sil Sticker Modası !

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.