Home / Aşk & İlişkiler / Sana aşık olduğunu gösteren 18 işaret !
sana asik oldugunu gosteren davranislar ve isaretler

Sana aşık olduğunu gösteren 18 işaret !

Eğer ilişkide sadece bir başlangıç için onun sana aşık olduğunu anlatan İşaretleri arıyorsan, başlangıçta fark etmek zor olabilir . Yeni ilişkilerin başında değerlendirme yapmak biraz güçtür , ama onlar kabul etmek gerekir kir süper heyecan verici! Peki seninle gerçekten uzun süreli biri olup olmadığını anlayabileceğin ve sana aşık olduğunu gösteren işaretleri var mı? O seni seviyor mu büyük belirtileri nelerdir? Evet bayanlar, bizi izlemeye devam edin! Ben seni sevip sevmediğini anlayabileceğin ilk 17 işareti keşfetmek için gidiyorum!

1. GÖZ TEMASI

Erkekler  bir şey ile ilgilenmiyor sadece sana odaklı ve diğerlerinden uzak duruyor . Çoğu gözlerini sana karşı engelleyemez- Eğer yeterince uzun bir süre izlediğinde  sen onun sana olan bakışlarını  görmeye hissetmeye başlayacaksın.Erkeğin  sürekli sürekli seninle göz teması kurarak, gözlerinin içine bakıyor olması, sana aşık olduğunun ilk işaretlerinden biridir… sevgi sizinle.


2. DERİN MUHABBET  FIRSATLARI YARATIYOR

Senin erkek arkadaşın eğer içinin derinliklerine dalmak istemeye başlar,  ona istediği hayallerini ve arzularından senden ilham alırcasına bahsederse ve   derin sırlarını bilmeni istiyorsa sana aşık olmuş olabilir ama henüz bunu itiraf edemez bile!

asik oldugunu gosteren isaretler 2015 (1)

3. SARILMA

Anında, sana  dokunarak veya sarılarak kendini tutamayabilir. O sürekli ise sizi, kesinlikle sevdiğinin belirtilerinden biri!

aşık erkek nasıl olur
aşık erkek nasıl olur

4. KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Küçük küçük dokunuşlar çok farklıdır. Boynunun arkasına, kolunuzun üstüne, bir küçük yumuşak bir dokunuş. Küçük dokunuşlar büyük bir fark yaratabilir ve bu aslında sana gerçekten ilgi duyduğunu gösteriyor!

5. ARKADAŞLARINA TANITMAK İSTEMESİ

Aşık bir adam  etrafına ve kız arkadaşlarına sizi  tanıştırmak için korkmaz .Bu kesinlikle onun aşık  olduğunu ilk işaretlerinden biridir ! aşk seninle.
6. AILELER TANIŞSIN ISTIYOR

Sonra arkadaşlar , aile yanında.Kendi anne ve babasına sizi tanıştırmak ister.O evine  herhangi bir kız getirmeyecek. Senin Eğer ailesinin evine getiriyorsa, o gerçekten seni seviyor ve o bunu itiraf etmek için hazırlanıyor olabilir!

7. MESAJLAR ATMAK
Eğer seninle gün boyu sürekli mesajlar atıyorsa , seni çağırıyorsa sen düşünüyor.Onları bırakmayın orada,  onlar sabah görecek işlerini gündüz veya gece ortasında yaparak diğer zamanlar için size  zaman ayırırlar tatlı metinleri ile size yazar. Senin erkek arkadaşın sürekli bunları yapıyorsa, o kesinlikle sana aşık!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Pırlanta Yüzük ve Tektaş Yüzük Nasıl Seçilir? | 2021

8. GÜLDÜRÜYOR
Bir ilişki içinde olduğun zaman, bu sıkıcı ve sert olması gereken bir şey değildir zaman böle geçmez.Senin gevşek olman  ve eğlenmen gerekir. Seni eğer güldürüyor  ve gerçekten özel hissettiriyorsa, o muhtemelen seni çok önemsiyor…

bana asik mi nasil anlarim
9. SIZINLE ZAMAN HARCIYOR

Erkek arkadaşın sürekli seninle vakit geçirmek için bir bahane arıyorsa, o büyük ihtimalle sana aşık . Öğle yemeği için sizi görmesini veya o gün içinde sizinle biraz zaman harcamak istemesi gibi.

10. BIRAZ KISKANÇ OLURLAR

yoğun değil gibi ama belirli durumlarda biraz kıskanç hissediyor olabilirler, çünkü bu tamamen normal.Erkekler sizi kıskanıyorsa, onlar sizin için duyguları var demektir. Bu yanlışlıkla ve bilinçsizce yapılacak bir davranış yada söz  olabilir ama , onlar kızlara gerçekten ne hissettiğini anlayabilmeleri için bir ipucu verir!

11. GELECEK HAKKINDA SOHBETLERI

O gelecekte ve hemen ger planında kendinizi orada hissettirir şekilde konuşuyor veya sizden fikir alıyorsa, yaptığı planları hakkında size bilgiler veriyorsa sizinle uzun bir birliktelik düşünüyor olabilir… Şimdi size ya iki yada on yıl gibi ne olur ne olmaz gibi  espriler ile uzun vadeli planlar yaparsa, dolaylı olarak o ilerde niyeti olmadığını ifade eder!

12. UZLAŞMACI YÖNÜ 

Daha belirgin bir özelliği de o istemediği bir şey için bile uzlaşmaya istekli olmasıdır. O zaman o gerçekten sizle iyi olmaya çalışıyor, inatçı olmadan ortada buluşmak için uğraşır?  Sensizlikten korkar…bu bir ilk işaretlerinden biridir ! aşk seninle.

13. O, SIZIN IÇIN KENDI YOLUNDAN VAZGEÇİYORSA 

O ekstra mil gidiyor ve kendi hayallerinden vazgeçiyorsa ama hiçbir şey seni mutlu etmeye yetmiyorsa, o zaman o sana gerçekten aşık ama sen duygularından emin değilsin.

14.  KORUYUCU OLDUĞUNU

Genellikle sizin rahatınız konusunda gerçekten koruyucu olduğunu görüyorsanız , sizin için duygularının güçlü olduğu anlamına gelir. Eğer kendiniz bir seyahate gitmek ya da arkadaş buluşmanız varsa , geç saatlere kadar senin eve dönme haberini bekler ve size bir çağrı atar.Sizin güvenli ve sağlam olduğunuzu bilerek sonra rahatlar, o kendisine bunu itiraf edemese bile seni seviyor .

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Erkeğin Sevdiği Nasıl Anlaşılır? Seven Erkek| 2020

15. SANA SİNİRLİ KALAMIYORSA

Senin erkek arkadaşın sana birkaç saatten fazla  kızgın kalamıyorsa, bu aşk demek! Içinde aşk olan insanlar pişmanlık duymadan çok uzun süre birbirlerine kızgın kalamaz.

16. GÖRÜŞLERİNE DEĞERLERI

O her zaman sana karşı görüş ve söylemek zorunda hissettiği değerleri varsa, o bir bütün olarak sana değer veriyor demektir! Eğer onu büyük bir kararı ya da onu rahatsız eden bir şey hakkında konuşurken, önce senden  görüşlerini sorarsa sizi sevdiğinden ve önemsediğinden emin olabilirsiniz!
17. ‘SENI SEVIYORUM’ DIYOR

O seni sevdiğinin itiraf zamanı geldiğinden emin olduğu zaman, seni sevdiğini söyleyebilir.Ama erkekler ilk aşamada bunu çok zor söylerler.Ve her erkek bir olmaz.Bazıları uzun süre geçse bile seni seviyorum demekte zorluk çekerler.

18. YUMUŞAK SES TONU

Erkeklerin hoşlandıkları bayana diğer kimselerle konuşmadığı kadar ince ve yumuşak bir ses tonu ile konuşması durumudur. Aynı zamanda gözlerini kısarak konuşurlar. Aşırı iyimser ve nazik bir hale geçiş yaparlar. Sizin bulunduğunuz ortamda bir yaşlı gösteri zaman yardım etmeye çalışırlar ve ilgili görünürler. Ortamda bir bebek veya çocuk kafasını okşar sevimlilikler yaparak size ince ince mesaj vermeye ben tamda senlik birisiyim kibar ve centilmenim demeye çalışırlar.

asik oldugunu gosteren isaretler 2015 (2)

sizde ilk aşkınız ile ilgili itiraflarınızı ve hikayelerinizi yorum kısmından bizimle ve okurlarımız ile paylaşır mısınız ?

Bir önceki yazımız olan İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli? | 2021 başlıklı makalemizde ilk buluşma bayan kombinleri, ilk buluşma kombinleri ve ilk buluşmada bayanlar ne giymeli hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

En İyi Anlaşan Burçlar

En İyi Anlaşan Burçlar Hangileridir? | 2021

En İyi Anlaşan Burçlara Dair Bilmeniz Gerekenler En iyi anlaşan burçları bilmeniz halinde, ruh eşinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.