Home / Kombinler / Schoolgirl Tarzı Yaratmanın En şık 20 Yolu
schoolgirl tarzi icin sik kombinler

Schoolgirl Tarzı Yaratmanın En şık 20 Yolu

School girl yani okul kızı giyim tarzı kombinleri 2016 yılında denemek isteyen kadınlara göre sizleri genç ve enerji dolu gösterecek yerine göre günlük gezmelerde giyebileceğiniz bir tarzdır.

İyi ya da kötü, hiç kimse kız öğrenci üniformalarının popülerliğini göz ardı edemez, biraz masküler biraz seksi parçalar ile Scoolgirl tarzını sizde kolaylıkla yaratabilirsiniz. Aslında klasik okul üniformalarının bazı yönleri oldukça trend olduğunu söyleyebiliriz.Bunlar arasında siyah ve lacivert boyfriend tarzı ceketler ve mini etekler temel parçalar olduğunu görüyoruz.Ancak hala havalar tam ısındı diyemeyiz bunun için pileli mini etek, düğmeli beyaz gömlek giymek biraz zor olabilir. Aynı zamanda görünümünüzü toplam bir klişe gibi olmada üniversite ve lise tarzlarından esinlenen bir görünüm yakalamak için bazı yollar vardır..

Diğer popüler konular; Maskülen tarz kombinler yapmanın 9 yolu


Özellikle bir öğrenci görünümünden modern bir kadın görünümüne uygun görünmesi için, üniformayı anımsatan tüm kıyafetlerden uzak kaldığınızdan emin olmalısınız. Örneğin, beyaz düğmeleri açık bir gömlek, bir blazer, diz boyu çorap ve toprak rengi oxfords ile ekose mini etek giymeyin. Bunun yerine, diğer trend kıyafetleri seçin, büyük boy kazak ve mini ekose etek ile ince çorap gibi parçalar seçin.Büyük boyfr,end gömlekler ile de harika okul stilleri yaratabilirsiniz.Diz üstü çorap, diz yüksek glatyatörler; sağlam bir mini etek ile beyaz düğmeli bir gömlek muhteşem olabilir.

Örnek olarak şu şekilde diyebiliriz; beyaz düğmeleri olan bir gömlek üstüne blazer ceket ve diz kısımlarına kadar çorap ve altına ekose mini etek bulunan bir kombinden kesinlikle uzak durun. Bütün bunların yerine diğer büyük boy gömlek ve kazak ve altına mini ve ince çorabınızı başka şekilde diz boyunuza kadar olan kıyafetler ile yapılan kombinleri deneyin. Bu tarz ile school girl gibi görünebilirsiniz. Kombinlerinizde diz kısımlarınızda çorap veya dizimizden yüksekçe çizme ve üstüne mini ile bir tişört veya gömlekler seçin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu İlkbahar için 34 Casual Giyim Kombini 2015

Bakınız; Üniversiteliler için Stil İpuçları

Burada, sizlere herhangi modern bir kadın için kolayca iş, okul tarzı yapabileceği veya kıyafetler ile oynayabileceği bizim favori öğrenci stillerinden esinlenen 20 şık kombin topladık.

İşte sizlere ilham alacağınız en şık 20 Schoolgirl stilleri – Galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.