Home / Moda / Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modası 2014 2015
2014 2015 moda taransparan seffaf topuk ayakkabilar

Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modası 2014 2015

Şeffaf topuklu ayakkabı modası 2014 2015 yılının zirvesinde.Ayakkabı tutkunu şık ve şehirli kadınların tercihi transparan topuklu ayakkabı modelleri sizinde tutkunu alacağınız tarzlarda.

Şeffaf topuklu ayakkabı modelleri ile kombininizi etkili ve daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.Ayrıca topukların kalın olması size rahat bir gün geçirmeniz için yardımcı olacaktır.Şeffaf topuklu ayakkabıların desenleri ve içlerinden parlak renkler ayakalarınızın daha dikkat çekici olmasını sağlar.

Sonbahar kış sezonuna hazırlık yaptığımız şu günlerde şeffaf topuklu ayakkabılarda yeni sezona uygun olarak tasarlanmış çeşitlerini de rahatlıkla bulabilirsiniz.


Şeffaf Kalın topuklu ayakkabı modelleri diğer altarnatiflere göre daha rahat ve kullanışlı görünüyor.Siyah şeffaf topuklu ayakkabılar sonbahar ve kış için en  ideal renklerden.Ofiste  ve özel günler içinde bu ayakkabıları şık bir tarz yaratmak için giyebilirsiniz.

Şeffaf topuklu ayakkabı modelleri 2014 2015 yılının en yükselişte moda ayakkabıları arasında.Başka aksesuarlarda da şeffaf ve transparan seçenekleri sıklıkla görebilirsiniz. Ama en şık ayakkabı ve çantalarda duruyor.Stil sahibi modern kadınlara yeni sezonda şeffaf topuklu ayakkabıları mutlaka tavsiye ediyorum..

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Nike Air Max 2015 Spor Ayakkabı Ve Kombinler

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.