Home / Moda / Serenay Sarıkaya’nın Seçtikleri Mavi Jeans 2015 yaz
mavi jeans seranayin sectikleri yaz 2015

Serenay Sarıkaya’nın Seçtikleri Mavi Jeans 2015 yaz

2015 ilkbahar yaz Mavi koleksiyonu, reklamlarda yayınlanan Serenay Sarıkaya’nın seçtikleri ile tüm bayanların dikkatini çekti. Mavi Jeans’in yeni yayınlanan reklamın da Serenay Sarkıya ve Francisco Lachowski oynadı.

Serenaya Sarıkay’nın  İlk buluşma reklamında seçtikleri Mavi Jeans kıyafetlerini ve diğer yaz koleksiyon parçalarını derledik.

Sade ama çekici Jean’in en yakın arkadaşı basit tişörtlerle her daim çabasız şıklığı yakala! sloganı ile Mavi Jeans ‘in günlük giyim yaz koleksiyonu gerçekten görülmeye değer.Sloganlı Tişört modelleri, koyu gri tişört modelleri modern ve cool oldukları gibi yılın boyfriend tişört modasını da sunuyor.Oldukça uygun fiyatları olan bu tişört modellerini online sitesinden hemen satın alabilirsiniz.


Ayrıca 2015 yaz Mavi’nin boyfriend jean’leri çok seksi ve moda dar paça seçenekleri ile dikkat çekiyor.Vintage ve yırtık detayların yanı sıra %100 pamuk denim kumaşıyla mükemmel duruşu yakalıyor.

Mavi Jenas 2015 yaz Skinny jean modelleri ise vücudu mükemmel saran tasarımıyla genç kızların en beğendikleri arasına giriyor.
2015 Mavi’nin skinny kot pantolon modelleri çok  seksi ve şık.Görmeden yeni sezon alışverişinizi tamamlamayın.Güncellenen bu 2015 mavi Jeans skinny jean’ler; Licralı skinny, seksi skinny ve yüksek belli kesimler, bilek boy skinny pantolonları  koyu indigo tonlarından siyaha, vintage’dan griye çok farklı yıkamalarla zengin bir renk seçeneği sunuyor.

Bilekte biten skinny jean’ler daha da seksi bir  görünüm oluşturuyor, yaz için ise harika  ayak bileği görünümü ekliyor.
Diğer skinny modellerdeki gri yikamalari, patchwork detayları  ise yeni trendleri yansıtıyor.

Serenay Sarıkaya’nın Seçtikleri Mavi Jeans 2015 yaz Koleksiyonu – Galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kot ceket kombinlemenin en tarz yolları !

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.