Home / Saç Modelleri / Seveceğiniz 6 Sonbahar Kış Saç Modeli
sonbahar sac modelleri 2015

Seveceğiniz 6 Sonbahar Kış Saç Modeli

”Belirli bir sezon için bir saç modelini uygun yada güzel yapan nedir?” Sonbaharda daha iyi görünmek için seçtiğimi saç stilleri yağmura ve rüzgara dayanıklı  ve dağınık saç modelleri olmalıdır.Ve şapka, şal gibi aksesuarlar ile uyumlu olacak saç stilleri.Örneğin,kabanın içinde yaptığın yandan balık kuyruğu örgü seni o soğuk aylarda boynunu sıcak tutar ve kolay kolay bozulmaz, Sonbahar Kış 2015 koleksiyonları içinde nasıl  tarz saç modelleri seçebilirsiniz. Saçlarınız, kalın üstler giyildiğinde  büyük bir ceket veya soğuk hava giysiler ile iyi görünmek ve için yapabileceğiniz sonbahar kış saç modelleri önerilerine bir göz atın!

Aşağıdaki 6 saç sonbaharda uygun görülen trend saç modelleridir.. En sevdiğiniz örgü kazak, şal ve  eşarp ve botlar  ile onları tercih edebilirsiniz. Bu güzel sonbahar saçlarını sizde çok seveceksiniz.

 ÇİFT GEVŞEK ÖRGÜ SAÇLAR

Bu özel saç tüm saç tipleri üzerinde çok güzel görünüyor yarım bırakılıp  ”dokulu çift gevşek örgülü”şekilde yapılmış.


FAVORi SONBAHAR ŞAPKA İLE YUMUŞAK BUKLELER

esintili serin aylar için mükemmel olan dalgalı ve şapkalı saç modeli. Biz özellikle her türlü  şapka ile muhteşem görünüyor yumuşak, yavaşça yapılmış  bukleler şapkanın altında çok hoş görünür.

DAĞINIK HACİMLİ TOPUZ MODELLERİ

Dağınık topuz modelleri sonbahar için en uygun topuzlar arasında.Özel günler ve günlük stilleriniz de yapabileceğiniz zamansız bir topuz.Topuzunun ön kısmını daha hacimli tutarak 2015 kırmızı halı topuz modelleri kadar şık görünebilirsiniz.

 VİKİNG BASAMAKLI AT KUYRUĞU – MODERN SAÇ MODELİ

Uzun saç  tüm bayanlar çağrılıyor. Detaylı bi şık saç görüntüsü için “Viking Saç” denemek ister misiniz? Şimdi hayal ediyorum: En sevdiğiniz soğuk hava giyim stilleri ile  uzun ve basamaklı viking  atkuyruğu saç modeli çok havlı olur.Özellikle okul saç modelleri için de harika…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Şelale Saç Örgüsü Modelleri

YANDAN İKİ ÖRGÜLÜ SAÇ MODELİ

Bu saç modelini daha önce görmedim, gevşek örgü üstünde bir örgü daha içermektedir. Kazak ya da favori sonbahar giyimleriniz üzerinde güzel görüneceğini düşündüğüm bir saç modeli.

YARIM FRANSIZ ÖRGÜ SAÇ MODELİ

Bu “Yarım Fransız örgü” saç modeli,  uzun saç üzerinde gerçekten harika görünüyor, orta uzunluktaki saçlar içinde yapılabilir.Sadece çok daha gevşek örmeniz gerek .Ayrıca her zaman üzerinde çapraz saç ile yeni bir bölüm koymak yok, bu yüzden normal Fransız örgüden daha farklı bir görünüm yaratır. Muhteşem!

 

 

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.