Home / Saç / Sevgililer günü 2015 için ünlü saç stil fikirleri
sevgililer gunu sac modelleri 2015
2015 sevgililer günü saç modelleri

Sevgililer günü 2015 için ünlü saç stil fikirleri

14 Şubat 2015 Sevgililer gününde, ünlülerin saç modellerinden esinlenerek evde harika saç stilleri yapmaya ne dersiniz? Siz saç renginizi düşündünüz ve hatta elbisenizde hazır .Sevgiliniz mekana karar veriyor ve Sevgililer Günü için sürpriz planlıyor olabiliyor. Siz bu seksi siyah topuklu ayakkabılar konusunda eminsiniz  ve makyajınız harika bir cilt tonu ile harika bir görünüm düşündünüz yep yeni ve seksi bir sevgililer günü görünümü için harika bir saç modeli de düşünmelisiniz..14 Şubat Sevgililer Günü için en önemli ayrıntı saçlarınız olduğunu unutmayın.Sevgi ve tutku dolu özel bir gece için en güzel saç modelini seçmelisiniz. Hiçbir şey sizin sevgiliniz ile gözlerinin içine bakarak geçireceğiniz sıcak bir gün kadar önemli değil… Bugün sizlere ilham alacağınız sevgililer günü için ünlülerin saç stillerini hazırladık.

Orta Boy Dalgalı Saç

Hem  moda olmuş hemde çok şık duran ilkbahar / yaz 2015 saç trendlerinden orta boy dalgalı saç modellerini sevgililer gününde tercih etmenizi tavsiye ederiz. Daha seksi ve iyi görünüyor olmak için omuzlar üzerinde kesilmiş orta saç modellerini doğal ve dağınık, ama yine de parlak ve sağlıklı güzel dalgalar ile kullanmanızı öneririz. Bunlarda ilginizi çekebilir; Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015

Gevşek Topuz

Topuzlar sizin saçlarınızı şık görünümlü yapmak için güzel yollardan biridir.Eğer yüz şeklinize gevşek ve dağınık topuzlar yakışıyorsa kesinlikle sevgililer günü için bu büyülü topuz modellerini tavsiye ederiz.


Dalgalı bob saç stili

Bakır kızıl yada altın sarı saç renkleriniz varsa bu dalgalı bob kesim saç stillerini sevgililer gününde harika görünmenizde yardımcı olacaktır. gevşek dalgalar ile bob saçlar birlikte muhteşem görünüyor.Bizim de muhteşem görünmek için uzun saçlara ihtiyacımız yok. Doğru renk, doğru kesim ve dalgalar ile mükemmel bir saç stili yakalayabiliriz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayanların Tercihi Sarı Saç Rengi Tonları ve İsimleri

Uzun kaküllü düz saç modelleri

Genç kız saç modeli ile inanılmaz seksi ve genç gösteriyor.Saçlarınızın ön kısmına düz kaküller yaptırıp  düz veya katlı bir saç ile sevgililer gününde şık ve havalı görünebilirsiniz.

At kuyruğu

Her kadının özellikle sofistike bir görünüm aşık olduğunu, erkeklerin de bu saç stilini çok beğendiğini biliyoruz 2015 saç trendlerinde pistlerde pek çok arkadan bağlı düşük at kuyruğu, hatta yüze atılan ekstra uzantıları ile kullandıklarını gördük.Kulak yüksekliğinde at kuyruğu ile uzun dalgalı saçlarınızı müthiş gösterebilirsiniz.

Fransız Büküm Topuz Modeli

özellikle klasik Fransız topuzu ile  daha romantizm daha iyi gidiyor.Eğer dışarıda özel bir sevgililer günü yemeği yiyecekseniz kesinlikle fransız topuzunu tavsiye ederiz. Sıcak bir renk tonu, bal ela gözler ile esmer cilde sahipseniz sevgililer gününde sizde bir başyapıt gibi bakabilirsiniz. Dudaklar gözler ve saç tüm ilgiyi sağlayacak.Cilt mat dokusu ile basit meyve rengi dudakları ile tamamlarken, Kalın kaşları, ve kalın siyah kirpikleri bu harika görünüme daha seksi bir etki veriyor.

Diğer seçtiğimiz 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Kombin önerileri için aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.