Home / Saç / Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015
sevgililer gunu sac ve makyaj 2015
sevgililer gunu sac ve makyaj 2015

Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015

14 Şubat 2015 sevgililer günü saç modelleri ve makyajı için, ünlülerin 2015 yılında seçtikleri en popüler saç ve makyaj modellerini sizler için derledik.Bu muhteşem ve gösterişli saç ve makyaj modelleri arasında saç stilinize ve yüz şeklinize en çok yakışan modeli seçin, makyaj seçiminizi ise saç ve ten renginize göre seçebilirsiniz. Bu şekilde sevgililer gününde partnerinizi nefes kesen saç ve makyajınız ile kendinize bir kez daha aşık edebilirsiniz.

Bu yazımızda; Seksi  Hollywood dalgaları,  zamansız  retro saç ve makyaj stilleri, dağınık topuz,  kısa saç ve uzun saç modelleri ile her saça uygun bir şık model bulabilirsiniz. Ve yaklaşan sevgililer günü için en iyi saç modeli ve makyaj seçeneğini bulmaya geldiğinde, Elbisenizi, yüz şeklinizi ve ten renginizi baz alın.

 İşte sizlere 2015 Sevgililer Günü Saç ve makyaj Modelleri

Hollywood Dalgalar

Oldukça şık ve seksi mükemmel  Hollywood dalgalı saç modelleri özellikle straples kıyafetler ile, özel mekanlarda tercih edebilirsiniz.Sarı, kumral ve sarı her saç renginde harika görünen bu dalgalar sevgilinizi tekrardan baştan çıkaracak! Yana atılmış zamansız dalgalı saçları  nötr bir dumanlı göz makyajı ile tercih edebilirsiniz, sağlıklı parlayan cilt ve tatlı çıplak dudaklar  mükemmel bir uyum yakalar.


Şık Dalgalı Saç Modelleri

Özellikle uzun saçlarınız varsa sevgililer gününde dalgalı ve hacimli saç modellerini tercih etmenizi tavsiye ederiz.Hem lüks bir stil hemde seksi bir görünüm elde edeceksiniz.Sezonun trendi nötr makyaj tonları ile göz makyajınızı tamamlayıp kırmızı ve parlak pembe gibi ruj ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.Sedefli pembe dudaklar ve metalik göz makyajıda ikinci tercihiniz olabilir.Özellikle kumral, sarışın ve gölgeli saç rengine sahip kızlara bu saç modelini ve makyajı öneririz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Giyinme Odası İçin 15 Gardırop Dekorasyon Fikirleri

Bunları da inceleyebilirsiniz; 2015 muhteşem saç modelleri

Asimetrik bob Saç Modeli

2015 Altın Küre sırasında kırmızı halının en  kahraman saç modeli  Allison Williams, seksi asimetrik bob saç modeli oldu.Bu yıl en trend saç kesimleri bob saçlar, eğer sizinde bob asimetrik kesim saçlarınız varsa sevgililer günü için kesinlikle bu saç modelini tercih etmelisiniz. Güçlü gür kaşlar, grimsi gümüş tonlarında bir dumanlı göz makyajı ve nötr şeftali ruj s dramatik bir görünüm için çok ideal !

Dalgalı Bob Saç modelleri

Saçlarınızı havalı ve yaratıcı bir saç stili istiyorsanız bob dalgalı saç stillerinden bir çok çeşit bulabilirsiniz. Kesinlikle bu saç stilini daha genç ve tamamen taze yüzlü bakmak için saçınızı yana ayırarak kullanın. Parlak cilt ve tam kirpiklerin üzerine yerleştirilen odak nötr göz makyajı ile çıplak dudaklar harika uyumlu duruyor.Dudak renginizi kırmızımsı ve pembemsi tonlarda da tercih edebilirsiniz.

Boho Dalgalar

Doğal ve klasik aynı zamanda daha zarif kadınsı bir görünün isterseniz sevgililer gününde boho parlak dalgalı saç modellerini tercih edebilirsiniz. Daha yüksek bir etki için ince Boho dalgalara parlaklık ekleyerek,  kumral saçlarınızı doğal ve gevşek tuttun.Bu saç  modeli mükemmel, klasik makyajında gümüş göz farı, siyah uzun kirpikler, ince dudak balsamı ve porselen cildi içeren bir makyaj ile  tamamlanmış. Çok basit ve son derece güzel!

Şık at kuyruğu

Genellikle özel günler için güzel yüzünüzün özelliklerini odak noktası yapacak ,yana ayrılarak toplanmış süper uzun düşük bir at kuyruğu saç modeli tercih edebilirsiniz.Leylak tonlu dumanlı göz makyajı ve çıplak dudaklar ile kullanabilirsiniz.Mini siyah bir elbise ile ise çok güzel görünürsünüz.

Örgülü Topuz

Romantik  bir prenses görünümü için sevgililer gününde örgülü topuz modellerini seçin! Dumanlı gözler, parlak nötr dudaklar ve mükemmel temiz bir cilt ile harika bir görünüm sağlarsınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gündüzden geceye 12 şık topuz saç modeli

Romantik Topuz Modelleri

Romantik bir görünüm oluşturarak, özellikle ince dağınık topuz modeli sizi daha sofistike gösterebilir. Metalik dumanlı gözler ve çıplak ruj  ile  mükemmel bir tarz yakalayabilirsiniz.

Orta boy dalgalı saçlar

Yeni yılın  trend olan orta boy dalgalı saç stillerini sevgililer gününde yapmanızı tavsiye ederiz. Özellikle ombre gölgeli saçlarda çok seksi ve havalı görünüyor. Merkezden ayrılan saçlar size daha tarz bir görünüm sağlar. Siyah parlak saçlar içinde harika bir seçim olabilir. Taze bir cilt, çıplak dudaklar ve tam uzun kirpikler ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Dağınık Topuz

Topuzun önünden uzanan birkaç tutam  dalgalar ile sevgiler günü için çok romantik bir dağınık topuz modeli yapmak istemez misiniz ? Genel görünüm çok şık ve büyüleyici görünüyor. 2015 yılının ünlü saçlarına geldiğinde  ise en ilham verici bir saç modeli.Sevgililer gününde daha romantik ve etkileyici sonuç isteyenler için bu  görünümü tercih edebilirler, elde etmek çok da derin saç şekillendirici becerilerine sahip olmanızı gerektirmez. Makyaj da vurgu gür kirpiklerdir.Sizde makyajınızdaparlak çıplak dudaklar ve ince dumanlı gözler ile daha genç ve güzel görünebilirsiniz.

Ayrıca bakınız; Kısa saçlı kadınlar için topuz modelleri ve yapımı

Kısa saçlar için ense topuzu modeli

Eğer saçlarınız kısa ise ve sevgililer gününde topuz modeli istiyorsanız, bu hafif dağınık ense topuzunu tercih edebilirsiniz.Şık bir saç aksesuarı ile saçınızı tamamlayın.
2015 yılının başka bir  zahmetsiz şık saç modeli.Yumuşak makyaj renkleri ile saç modelinizi tamamlayın. Zamansız kahverengi Göz kapakları için gölgeler ekleyin,yanaklara hafif bir  pembe allık ve zengin bir meyveli ruj seçin…

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.