Home / Saç Modelleri / Sevgiliyle Buluşmak için En Güzel İdeal Saç Modelleri!
sevgiliyle bulusmada en guzel sac modelleri 2015
Sevgiliyle Buluşmak için En Güzel İdeal Saç Modelleri!

Sevgiliyle Buluşmak için En Güzel İdeal Saç Modelleri!

Sevgiliyle buluşmak için en güzel ve  uygun saç modelleri 2015!

Sevgiliyle ilk buluşmanız mı, yada göz alıcı saç modelleri ile sevgilinizi kendinize bir kez daha aşık mı etmek istiyorsanız ? Yada sevgiliyle buluşmaya giderken nasıl bir saç modeli yapmanız konusunda deneyimsiz seniz işte sizler için en güzel ve en uygun buluşma saç modelleri…

Yüzünüze çok yakışan harika bir saç modeli ile sevgilinizin aklını baştan alabilirsiniz.Size daha aşk dolu bakar ve gözlerini sizden alamaz.Aynı zamanda sevgiliyle buluşmada yapacağınız  saç modelinize makyajınız da uygun olmalı.İkisi bir birini tamamlamalı.Ne çok abartılı bir saç ve makyaj nede soluk ve sıradan olmalı.Düğüne gider gibi bir saç ve makyaj sizi komik gösterebilir.Doğal ve büyüleyici olmalısınız.

Sevgiliyle buluşmak için en uygun saç modelleri arasında dağınık ve aşağıya doğru şalale gibi inen hacimli ve dalgalı saçları tercih edebilirsiniz.Erkekler uzun ve dalgalı saçlara bayılır, saçlarınız aynı zamanda yumuşacık ve güzel kokmalı.Sevgilinizle her buluştuğunuzda bakımlı ve güzel olmalısınız.


Buluşmaya birkaç gün önceden saç bakımı ve cilt bakımı yaptırmak harika olabilir.Cildiniz canlı ve bebeksi görünür.Saçlar da aynı şekilde haftada bir bakıma ihtiyacı vardır.Kadınların ilk etkileyici özellikleri saçları dır, ve daha sonrada gözleri makyajı gelir.

Sevgiliyle Buluşmak için eğer farklı ve daha alternatif saç modelleri istiyorsanız örgü saç modellerini de tercih edebilirsiniz.Hem romantik hemde daha hoş görünebilirsiniz.

İşte sevgilnizle buluşmaya giderken güzelliğinizi vurgulayacak diğer bir saç modeli fikri daha: Dümdüz ve seksi saç modelleri, kahküllerinizi düz veya yana ayırarak daha çekici de görünebilirsiniz.Buna karar verirken yüz şekliniz en önemli detaydır.

Yana ayrılan kâküllü saç modelleri sizi daha alımlı ve güzel gösterebilir.Benim en çok sevdiğim saçlar arasında gelir.Burda dikkat etmeniz gereken kahküllerinizin bozulmadan istediğiniz tarafta kalması.Bir gün önceden saçlarınızı istediğiniz yöne ayırıp tel toka ile tutturun ve bu şekilde uyuyun.Kahkülleriniz kalktığınızda istediğiniz yönde sabit kalacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal Saç Maskeleri

Hoş dalgalı fönlü saçlar da sevgiliyle buluşmak için en uygun göz alıcı saç modelleri arasında.Saçlarınızın uç kısımlarına bukleler olacak şekilde bir fön çektirin.Özellikle saçlarınız uzunsa bu model ile sevgilinizin gözlerini kamaştırabilirsiniz.

Eğer saçlarınızla ne yapacağınızı nasıl yapmakta karar veremiyorsanız Sıkı toplanmış atkuyruğu saç modelleri de sizi çok seksi gösterebilir.Ayrıca erkekler atkuyruğu saç modellerini kadınlara çok yakıştırırlar.Saçlarınız kısa bile olsa bu saç modeli denemekten çekinmeyin…

İlk buluşma için güzel saç modelleri ve elbise önerilerimiz ise straplez bir elbise- ceket ve uzun bukleli saçlar.

Diğer önerimiz ise yana ayrılmış uzun bukleli saç modelleri ve kırmızı bir ruj.Emin olun be şekilde ilk buluşma sizin için çok etkili ve aşk dolu geçebilir.

Sevgiliyle buluşma için uygun ve güzel saç modelleri arasından sizde kendinize ve yüzünüze uygun saç modeli resimlerimizden ilham alarak karar verebilirsiniz.Ama elbise ve gittiğiniz mekanı da göz önünde bulundurmaya özen gösterin.Makyajınızı ve elbisenizi mekana göre ayarlayabilirsiniz.Diğer öneriler için alttaki resimleri de incelemeyi unutmayın…

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.