Home / Kombinler / Sıcak ve şık 24 Günlük Kış Kombini !
gunluk şık rahat kış kombinleri 2015
günlük kış kombinleri

Sıcak ve şık 24 Günlük Kış Kombini !

Sıcak ve şık Günlük Kış Kombinleri 2015

Merhaba bayanlar , Moda ” sıcak ve şık 24 Günlük Kış Kombini” ile tekrar burada sizlerleyiz. Kış mevsiminde olduğumuz bu soğuk aylarda dolaplarımızı  yeniden organize etmenin zamanı geldi !  T-shirtler rafa kaldırılmalı son derece soğuk bir sezon bizi bekliyor.Daha  sıcak ve aynı zamanda şık kıyafetler bulmalıyız. Günlük kış kombinlerinizi tarzınıza uygun seçmek ve her daim harika görünmek için bizi takip etmeye devam edin. Bu kış moda kazakları şık çünkü salaş ve büyük boy kazaklar her kıyafet ile uyum içerisinde. Çok moda olduğu gibi aynı zamanda  bütün kış boyunca ısınmamız için harika seçimler olacaktır. Ayak bileğinde çizmeler ya da uzun diz üstü  çizmeler büyük boy kazaklar ile giyebileceğimiz en şık kış ayakkabılarından. Eğer bir örme elbise giymeye karar verirseniz ayak bileği çizmeler her şey ile harika görünürken mini etek ya da deri şort için en iyi seçenek diz üstü çizmeler! Daha şık bir dokunuş  istiyorsanız uzun bir atkı veya şal ekleyin. Bu günlük giysileri giymek bile sizi daha çekici ve şık hale dönüştürecek en iyi kışlık kombinlerdir.

Bu kış giymek için  ceket de çok önemlidir, bu yüzden güzel görünmek istiyorsanız, siyah deri ceket ya da diz boyunda çizmeler bulabilirsiniz. Göz alıcı bir görünüm istiyorsanız, o zaman deri ceket ya da sadece herhangi güçlü bir renkte uzun ceket giymelisiniz.

Pastel renkler bu kış da popüler olmaya devam ediyor, Bu yüzden gardıroba  bazı pastel giysiler eklemelisiniz. Bordo, koyu sarı ve mavi de popüler renklerden olacak. Bu muhteşem rahat ve şık kış kombinlerinden sizde tarzınıza uygun olanları seçin ve deneyin !Bereler ise sizin en şık tamamlayıcınız olsun….


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışın Şort Nasıl Giyilir? Kışlık Şort Kombinleri | 2021

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.