Home / Kombinler / Sıcak Yaz Günlerinde En Trend İş Kıyafetleri
is kiyafeti pantolon kombinleri 2014

Sıcak Yaz Günlerinde En Trend İş Kıyafetleri

Sıcak Günlerde En Trend İş Kıyafetleri

Sabah işe giderken bu gün ne giysem sorusunu defalarca sorduğunuz oluyor mu? İş kıyafeti ve kombin derdi ciddi boyutlara vardığı zaman içinden çıkılamayacak durumlara sokabilir insanı. Giydiklerinizin hem moda hem de iş yerine uygun olmasını istiyorsanız eğer, en trend iş kıyafetleri önerilerine göz gezdirebilirsiniz.
2014 yılının trend iş kıyafeti modelleri ve kombinleri  arasında en çok tercih edilen yelekler, kurtarıcınız olabilir. Çok sadece ve düz bir tişörtün üzerine tercih edebildiğiniz gibi, gömleğiniz üzerine de rahatlıkla giyebilirsiniz. Kıyafetinizin spor havasını örterken aynı zamanda da yılın trend iş kıyafeti modelleri arasından modayı da takip etmiş olursunuz. Yazın pantolon giymenin sıkıcı bir tercih olacağını herkes kabul eder. Bu durumda da en güzel kurtarıcınız kalem etek modelleri. Yılın modası olan kalem etek seçimlerinizi yine çok sadece tişörtleriniz ya da bluzlarınız ile kombinleyebilirsiniz.Rahatlıkla sıcakta bunaltmayan bu etekler ile aynı zamanda da çok şık bir duruş elde edebilirsiniz.

Trend iş kıyafeti modelleri arasında yer alan bir diğer seçim de gömlek elbise seçimleri. Gömlek elbise modelleri arasından kendi renginizi seçip, iş yerinizde hem rahat hem de oldukça resmi bir görünüm sürdürmeniz mümkündür.

 


Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazlık Bayan Şort Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.