Home / Saç / Silver Şampuan Nasıl Kullanılır? Ne işe Yarar?
Sarı Saçtaki Turunculaşmayı Önlemek Gidermek
Sarı Saçtaki Turunculaşmayı Önlemek Gidermek

Silver Şampuan Nasıl Kullanılır? Ne işe Yarar?

Sarı saçtaki turunculaşma dan bıkanlar, saç tonlaması yapmak isteyenler, yeni boyama yapılan sarı saçlar çiğ bir sarı renk olduysa çareniz silver şampuan!

Silver Şampuanı iki şekilde kullanımı mevcuttur. Silver şampuan diğer bir adıyla piyasa da gümüş şampuan olarak da bilinir. Saçlarımıza açma işlemi yaptıktan sonra turuncu renge yakın bir hal aldı ve siz bu renk den hiç hoşlanmadınız. Silver şampuan bu esnada bizim bu hoşnutsuzluğumuzu giderecektir. Silver şampuan ne gibi bir etki yapar anlatalım; bir defa saçınızdaki turunculuğunu giderir ve daha açık renk bir sarı saç yakalamamıza olanak verir. Silver Şampuan uygulama süresi olarak iki hafta yeterlidir. Aşağı yukarı 5-6 yıkamada işlem tamamlanır. Geri ve beyaz saçlarda daha parlaksı ve aynı zamanda canlı gözükmelerini sağlar ve hiç istemediğimiz sararmaları giderir ve önleyici olur. Aynı zamanda silver şampuanı kullanmamızın ikinci ana nedeni ise olmasını istemediğimiz sarı saç renk tonları oluştuğunda sarı saçı açık bir hale getirerek hafifletir. Silver Şampuan saçlarımıza viyole pigmentini takviye eder. Silver şampuan fiyatlarından bahsetmek gerekirse; Loreal parisin fiyatı 60 tl, Maria nila 75 TL (maria nila sarı saçlar için kullanılır) ve Milk-shake 40 TL (milk-shake gri ve beyaz saçlar için kullanılacak.) Natur Vital silver şampuan ise 300 ml 30 TL dir. Natur vital doğal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Natru vital turuncu ve sarı tonları nötür yapma özelliği de mevcuttur. Yani çiğ-imsi sarıları saçımızdan siler.

Silver şampuanın kullanımı;

Saçlarımızı herhangi bir şampuanı nasıl kullanıyorsak aynı şekilde, saçlarımızı ıslatıp sonra saçlarımıza iyice masaj yaparak yediriyoruz sonrasında 3 dakika bekleyip bol su ile yıkıyoruz.  Kokusu güzel kalıcı. Bu şampuanın yaptıklarına bayılacaksınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dalgalı ve Kıvırcık Saçlara Özel Doğal Saç Modelleri
Sarı Saçtaki Turunculaşmayı Önlemek Gidermek
Sarı Saçtaki Turunculaşmayı Önlemek Gidermek

Hatalı saç boyamaların da turuncu tonlarla karşılaşırsanız panik yapmayınız silver şampuan derdinize çare olacaktır.


Silver Şampuan Nasıl Kullanılır?
Silver Şampuan Nasıl Kullanılır?

Silver şampuanın saç renklerindeki süper etkisini daha iyi görmeniz açısından aşağıdaki galeride 10 güzel fotoğrafı sizlere paylaşıyoruz. Silver şampuanı kullanmadan önce etkilerini mutlaka inceleyin.

Sevgili takipçilerimiz biz kadınlar saç rengimizden sıkıldığımızda saçlarımıza açma işlemi uygulamaktayız. Bu uygulamayı ister evimizde istersek kuaförlerde uyguluyoruz. Ancak saç açma işlemleri sonucunda bazen memnun kalmadığımız durumlar oluşabilmektedir. Saç açma işleminin dozunu ayarlamaz sak saçlarımızın rengi fazla açılarak turuncu renge yakın bir renge bürünüyor. Sizlerde saç açma işlemi sonrası turuncu renkte bir saç rengine sahip olduysanız çözüm oldukça basit. Silver şampuan saç açma işlemlerinde gerçekleşen turuncu saç rengini ortadan kaldıran bir şampuandır. Silver şampuan gümüş şampuan adı altında da piyasalarda bulunmakla birlikte oldukça kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

Silver şampuan saçlarda istenmeyen renkleri ve açılmaları ortadan kaldırdığı gibi saç derisini ve yapısını besleyerek daha canlı ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Sİlver şampuanı temin ettikten sonra kullanımı da oldukça önemlidir. Silver şampuanı hergün kullanmamalısınız. Haftada bir veya iki kere saçlarınızı silver şampuan ile yıkayıp durularsanız saçlarınızın istediğiniz renkte olmasını sağlayabilirsiniz. Düzenli kullanım sayesinde Silver şampuan saçlarınızdaki sönük ve soluk görünümü ortadan kaldırarak sizi şık bir saç yapısına kavuşturacaktır. Silver şampuan saçlarınızdaki farklı renk tonlarını kapatarak bütün bir halde tek renk saçlara sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Silver şampuanı heryerden temin edebilirsiniz. Fiyat seçeneği olarak markaya göre değişim görülmektedir. 40 tl civarı başlayan Silver şampuan fiyatları 150 tl civarına kadar yükselmektedir.

Silver Şampuan Ne işe Yarar?
Silver Şampuan Ne işe Yarar?

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Organik Saç Boyası

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

27 comments

  1. Mrb. Yardımcı olursaniz cok sevinirim. Benim saclarm sariydi sonra siyaha döndüm ve 6 ay sonra sariya tekrar dönüş yaptm uclarim sari oldu siyahin oldugu bolumlerde cok koyu olmasada turuncularim var ve ben mor sampuan kullandim uclarim cok gri oldu hatta bazi yerler koyu gri bazi yerler acik gri .. Turuncu bolgelerde nerdeyse hic fark yok. Mor sampuani 2 yikamada kullandim henuz. Merakim su .. Ilerde yikadikca duzelermi saclarim yoksa hem böyle karna karışık mi kalir yardim lütfen.

  2. Benim sacim rofle ve ilk kuklanmda kople gri oldum 3 kez yikadim bir nebze daga iyi oldu ama korkuyorum tekrar yikamaya

  3. Saçımın boyasını akıttım oksidan maddeli bir ürünle ve üstüne silver şampuan kullansam acaba grileşir mı. Do replikler gider mi

  4. Bende boyadm normal smpuan kullanmak istemiyorm altin sarisi olmasn dye eger bu sampuani kullanrsam renk acilmasn dye daha cok koyuya donustururmu

  5. Mor sapuannala saçım mor oldu yardım

  6. Bende memöun kalmadım ve aynı durumdayım saclarım çok küllü oldu geri eski hakine nasıl dönecek bilginiz var mı?

  7. Kahverengi saçta renk açmak, rengi biraz yumuşatmak için kullanılabilir mi?

  8. ya ben ilk kullanımda etki ediyor diye duymuştum 6 7 kullanımda nedir

  9. Okay markasını önerebilirim. 750 ml. 14.90’a aldım.

  10. Merhabalar benim saçlarım üstü doremsi bi sarı altı ise ombre çok açık bir sarı ve silver şampuanı 2 kez kullandım ve ombrelerim tamamen gri oldu diplerimde ise bir değişiklik olmadı çok kötü duruyorlar:((

  11. Ben acikcasi silver sampaundan cok memnun kalmadim. Asiri kullu oldu. Sacimin eski halini almasi icin kac yikama gerekiyor lutfen cevaplayin

  12. ben her ay diplerini boyuyorum kendim.9.1 le.

  13. sürekli mi kullanmak gerekiyor?hangi markayı kullanıyorsunuz?

  14. Sacimda doğal kina var rengi bakır tonlarında bununda herkes çok beğeniyor ama ben kullu sarı istiyorum zaten kina sürmeden öncede sarı idi bunu kullansam bi faydası olurmu acaba ?

  15. Peki hangi marka mor şampuanı önerirsiniz?

  16. merhaba Buse hanım kendi dip renginizde her hangi bir bozulma olmuyor bende senin gibi tereddüt ederek kuaföre 50 kere sorarak aldım organic silver sampuan bunun içinde 15 yağ karışımı var bitkisel diyebilirim

  17. Merhaba benim saçım ombre. Sarısının tonu bebek sarısı.Ama bir süre sonra sarının tonu bozuldu. sizce silver şampuandan kullansam sorun olur mu? Asıl saç rengimde yani dip rengimde de saç tonum değişikliğe uğrar mı? ombre olduğu için tereddütte kaldım. saçlarımın daha kötü hal almasını istemem

  18. Merhaba saçım ombre yalnız bakirlik var bu şampuanı kullanınca ombre bozulur mu

    • Peki saci oreyalle degil de acici sac boyasiyla actiysak faydasi olur mu? Sac boyasiyla actim fakat sari olmadi turuncumsu renk kldu faydasini gorur muyum?

  19. Eğer saç renginiz açık(9 numara ve üstü) değilse hiç bir işe yaramaz. Önce saçınızı açıcı(oreal) ile açmanız gerekli. Bu şampuan açtıktan sonraki kızıllığı-turuncu-sarılığı alıyor. Size tavsiyem bir kaç ay saçınızı dinlendirip bol bol nemli hatta zeytinyağlı bakım kürlerini uygulayarak alt taban hazırlamanız. Ardından saçınızı açıp bu şampuanı kullanabilirsiniz. Dediğim gibi saç renginiz açık değilse hiç bir faydası olmayacaktır.

  20. Merhaba, benim bir sorum olacakti bilginiz varsa cevap verebilirmisiniz ? Saclarima dip roflemi yaptirdim ama renginide sıklıginida (cok cig ve yogun )bozdular. Duramadim gittim baska kuafore oda 2 kat boyadi uzerine rofle arti orta sıklıkta rengi fena degil ama o boyalar kahveler cok cirkin duruyor. Bu sampuandan alsam nasil olur acaba :((

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.