Home / Kombinler / Şık Ofis Kombini | 2021
Şık Ofis Kombini
Şık Ofis Kombini

Şık Ofis Kombini | 2021

Ofis Kombini Nasıl Yapılır?

“Yarın işte ne giyeceğim?” derdine düşen biz kadınlar… Her akşam sormaya başlarız bu soruyu. Dolabım tıka basa kıyafet dolu olsa da giyecek bir şey bulamıyorum diye yakınırım. Her kıyafetimi takım olarak almış olsam da karışık kombinler yaparak ofiste farklı giyinmeye çalışıyorum ancak bazen aklıma yeni fikirler gelmiyor. Siz de aynı dertten muzdaripseniz ofis kombini şenliğine katılın benimle!

Bugün ofis içerisinde ne kıyafet giyeceğine karar veremeyen veya kombin çeşitlerini merak eden kadınlara hitaben araştırma yaptım. Birkaç pantolon, etek ve ceket ile şık görünmenin püf noktalarını paylaşacağım. Bolca görsel ekledim, renklerin uyumunu kendi tercihinize göre kafanızda rahatça şekillendirebilirsiniz.

Ofis Şıklığı Modelleri

Sizde iş için yarın ne giyeceğine merak ediyorsunuz değil mi? Sınırlı seçenekleri olan ofis şıklığı modelleri için bazen dakikalarca dolabın karşısında strese gireriz, hem farklı hemde şık bir stil için tüm kıyafetlerimizi gözden geçiririz. Ben doğru hedefe geldiğinizi söylemek isterim. Burada size iş yerinde gerçek bir modacı gibi görünmemizi sağlayacak klas ve sofistike kıyafetler bulacaksınız.


Ofis şıklığı modelleri arıyorsanız elbette klasik giyimden vazgeçmeyin. Stiletto ayakkabı, kumaş pantolon ve blazer ceket bu kombinde ideal tamamlayıcılarınız olsun. Tek parça elbise tercih edecekseniz ayakkabı ve çanta seçiminde dikkatli olmanız gerekir yoksa elbise şıklığını arka plana atabilirsiniz.

Elbise seçtiğinizde tek parça renkten oluşuyorsa kuşaklı modelleri tercih edebilirsiniz. Vücudu saran kıyafetler kilonuzu ortaya çıkarabilir. Üst kısmı farklı alt kısmı farklı yapıda olan elbiseler daha canlı olacağı için dikkati kilonuza çekmeyecektir.

Ben gerçekten midi etek ile yapılan bluz ve gömlek gibi kombinleri iş yeri için şık ve ideal olduğunu düşünüyorum. Her dönem modası geçmeyen kombin seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Neredeyse midi etek ile her şeyi kombinleyip göze çarpan bir görünüm elde edebilirsiniz. Ben de iş için midi kalem etek giymeyi tercih ediyorum. Kalem etek size muhteşem şık bir görünüm verecektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kazak ile 20 Şık Kış Kombini 2015

Spor Ofis Elbiseleri

Siyah ve beyaz eğilimi özellikle sokak modasında çok popüler. Siz de neden şık siyah ve beyaz ofis kombinasyonları yapmayı denemiyorsunuz? Beyaz gömlek ve siyah pantolon en çok tercih edilen ofis kıyafeti kombini. Yaratıcılığınızı ekleyip aksesuarla zenginleştirmeyi deneyebilirsiniz. Renkli bir çanta veya aksesuar ile monotonluğu kırın. Bu da spor görünmenizi sağlayabilir.

Sportif giyim olan tunik bluzlar iş yerinde son dönemlerde tercih edilmeye başladı. Ayrıca taytlar da resmi ortama uygun model olarak üretilmeye başlandı. Tunik ile şık bir taytı ofis kıyafeti olarak kobin yapabilirsiniz. Elbette uzun kolyeler, renkli küpeler ve clutch çanta ile şıklığı tamamlayabilirsiniz.

Yazlık Ofis Kombini

Yaz mevsiminde resmi kıyafet giymek kadar sinir bozucu bir şey olamaz. Yazlık ofis kombini seçenekleri arasında çiçekli elbiseler en çok tercih edilenler arasındadır. Ben de efil efil kumaşları ve tek parça elbiseleri daha çok tercih ediyorum. Yazın resmiyetten biraz uzaklaşıp eğlenceli bir kombin yapmak iş yerinde motivasyonumu arttırıyor.

Yazlık kombin yaparken saçlarınızı da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Uzun saçlarınız varsa topuz modelleri yapmaya daha çok meyilli olursunuz. Sırt dekoltesi göze batmayacak bir elbise topuz saçınızla çok hoş bir duruş sergilemenize yardımcı olacaktır. V yaka bluz ve elbiseler de göz önünde olmanızı sağlayabilir. Vücudunuzu çok fazla ön plana çıkarmak istemiyorsanız kolye ve renkli ince şallar kurtarıcı olabilir.

Ofis kombini yaparken aklınıza takılanları veya eklemek istediklerinizi aşağıda yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz 🙂

Bunlar da ilginizi çekebilir; Ofis İçin 22 Kış Modası Kıyafet Kombini

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Biker botlar ile stil kombinler yapmanın 7 yolu

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.