Home / Saç Renkleri / Sinem Kobal ‘ın Saç Renkleri ve Modelleri
sinem kobal gonul isleri dizi sac rengi
sinem kobal gonul isleri dizi sac rengi

Sinem Kobal ‘ın Saç Renkleri ve Modelleri

Sinem Kobal ‘ın Saç Renklerini ve Modellerini Eskiden Yeniye Şeklinde Bu Konumuz da Paylaşacağız. Sizde bir Sinem Kobal Hayranıysanız veya Onun Saç Renklerini Seviyorsanız Buyurunuz.

Sinem Kobal yeni dizisi Gönül İşleri ile muhteşem bir performans sergilemişti, aynı zamanda o zamanlar havalı saç rengi ve modelleri ile de tüm genç kızları kıskandırmıştı.Sinem Kobal ‘ın dizide, genellikle Doğal dalgalı ve dağınık olarak saçlarını kullandığını görüyoruz. Makyajı ise aynı şekilde sade olan Sinem Kobal ‘ın Gönül İşleri Dizisindeki saç rengi nedir diye bir soru ile karşılıyoruz.Bu saç rengi tek renk bir boya değil. Doğal kahve ve kumral saç renginin üzerine bal rengi ve koyu sarı gölgeler ile atılarak yapılmış bir saç rengi. Eğer sizde Sinem Kobal’ın saç rengini elde etmek istiyorsanız ilk başta şunu bilmelisiniz, taban saç renginiz kızıl, bakır gibi tonlar içermeyen bir kahverengi veya koyu kumral olmalıdır.Hafif küllü ile saç rengi ile de bu mat renk elde edilebilir.İş bunula da bitmiyor tabii daha sonra bu oluşan doğal görünümlü saç rengin üstüne, bal rengi ve koyu sarı saç boyasından, ince ince ve ara ara saçların sadece üst kısımlarına ve ön kısımlarına gölge atılmalıdır.

İsterseniz aşağıdaki Sinem Kobal’ın Gönü işleri dizindeki saç renklerinden bir kaç tane örnek olarak kuaförünüze gösterebilir, ve aynı saç rengini yaptırabilirsiniz. Özellikle esmerlere ve buğday tenlilere çok yakışan bir saç rengi olduğunu da hatırlatmak isteriz.Çok beyaz ve soluk tenlerde çok uyumlu olmasa da makyaj ile kullanıldığında harika görünebilir.

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve mutlu bir yuva kuran sinem kobal. Yine doğallığını koruyan saç renkleri ile karşımıza çıkıyor.


Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Palette Renk Kataloğu | GÜNCEL | 2020-2021

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.