Home / Benim Stilim / Sırt Dekolteli Elbise Nasıl Giyilir
sirt dkolteli elbise nasil giyilir 2015
sırt dekolteli elbise nasıl giyilir

Sırt Dekolteli Elbise Nasıl Giyilir

Sırt dekolteli elbise giyen kız, diğer dekolte giyen bayandan daha  etkileyici görünüyor. Çok sayıda ünlü tasarımları ve yorumların geniş bir yelpazede sırt dekolteli elbiseleri sıkça görüyoruz. Yazın gelmesiyle daha popüler olan sırt dekolteli elbiseler nasıl giyilir ? nasıl kombinlenir ? sizler için araştırdık! Yazın elbise modelleri daha sık sırt dekolteli olarak tercih ediliyor. Ayrıca, bir şımarık sırt dekolteli elbise modellerini tercih istiyorsanız, o zaman bir dizi şık stil yolu var var aşağıdaki bu ipuçları ve hileleri dikkate alarak  bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sırt dekolteli bir elbise ile maksimum etkili ve benzersiz bir görünüm nasıl elde edebilirsiniz!

Sırt dekolteli elbise giyerken hatırlamanız gereken ilk şey,arka süper şımarık ve akılda kalıcı görünüyor ve önden çok şık görünümlü olmasıdır. Böylece oldukça cesur ve şehvetli bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer ünlüler gibi  kırmızı halı glam partileri gibi önemli bir gecede veya etkinliklere katılmayı planlıyorsanız seçtiğiniz sırtı açık elbise vücudunuz ile uyumlu akılda kalıcı olası tavsiye edilir.Diğer taraftan, aynı zamanda sahilde yürüyüşleri, partiler, hatta günlük için bu tür elbiselerin belirli türlerini seçebilirsiniz


Bir Sırt Dekolteli Elbise ile Nasıl İç Giyim Tercih Edilir

Eğer sırt dekolteli bir elbise giyecekseniz bunun hakkında bilmeniz gereken ilk şey nasıl bir sütyen seçeceğinizdir.

Öncelikle elbise dokusu ve arkasındaki kesme derinliğine bağlı olarak, seçmek için sütyen çeşitleri vardır. İlk seçenek, düşük tokalı sutyen.Bu beline uyacak ve yeterince göğüs destekleyicidir. İkinci seçenek toka kısmı boyuna giden sutyen modelleri. Sırt dekolteli elbise modeli  boyunu kapsayacak ve sadece sutyen toka boynunuzu örten bölümünün altında gizlemenize  izin verecektir.

Son olarak i destek için ama sadece göğüs şeklini düzleştirme için kullanılan silikon sutyenler var, ve bu büyük olayan ya da orta büyüklükte göğüsler için bir seçenektir. Silikon meme kullanarak hiçbir sütyen takmadan iyi kapsama elde edebilirsiniz. Bunlara ek olarak, aynı zamanda alışılmadık sutyen türleri kullanmak istemiyorsanız  şeffaf tokalar sahip sütyen seçebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış İçin 8 Kolay Kazak ve Etek Kombini

Ayrıca bakınız; Göbeği gizlemek için 7 kıyafet ve moda ipuçları .

Sırt dekolteli elbise nasıl giyilir

• Eğer sırt deriniz iyi bakımlı değilse dikkat etmeniz gerekir… Bir kural olarak, her kadın yüz, boyun, dekolte bölgesine ve cilde dikkat etmelidir. Yine, sırtta ki cilt  daha az önem verildiğinden bu bölgelerde sivilceler veya bakımsız görünümler olabilir.   Her gün duş alırsanız ölü deri hücrelerinden kurtulmanıza yardımcı olur ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

• Buna ek olarak, aynı zamanda, sırtı açık elbise ile topuklu ayakkabılar en önemli oyun çiftleridir.

• Eğer orta ya da kısa boyunuz varsa , o zaman vücudunuzun şekline göre sırt dekolteli elbise seçenekler için değerlendirmeler yapmalısınız. Ayrıca çok farklı tasarımlar ve siluetleri olan sırt dekolteli elbiseler için çok geniş bir seçenek yelpazesi vardır.

• Buna ek olarak, aynı zamanda daha seksi görünüm için ideal harika vücut özelliklerini gösteren, kısa sırt dekolteli dar elbise seçeneklerine bakabilirsiniz.

• Eğer stilinizi daha güçlü bir şekilde vurgulamak istiyorsanız, size boncuk, drapings, pleliler, bantları ve diğer dekoratif elementler gibi detayları olan tasarımları tavsiye edebiliriz. Ayrıca arkasında kesik tasarımları süper farklı ve yaratıcı görünüyor. Sadece vücudunuza ve zevkinize en uygun seçenekleri seçmeniz gerekir.

• Yaz bu serin ve şımarık sırt dekolteli elbiseleri giymek için en uygun mevsimdir. Bu sayede parlak tasarım desenleri,  renk kombinasyonlarını ve çeşitli şekil ve stil sentezi ile süslenmiş doğal kumaşlar ile seçenekleri de seçebilirsiniz. Konfor ise bu görünüm için sadece zorunlu detay olmalıdır .

• Bir sırt dekoltesi elbise giydiğiniz zaman duruşunuza mutlaka dikkat edin. Bu elbise kraliyet siluet gibi yüksek gururla tutulan baş, geri çekilen omuz ile düz duruş gerektirir.

• Bu tür elbiseler için aksesuar sayısını sınırlamayı deneyin. Onlar zaten şık ve sofistike olan görünümünüzü aşırı yüklenmesi konusunda risk oluşturabilir.Fazla ayrıntı ve aksesuarları tercih etmeyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Haki renk nasıl giyilir- Kimlere yakışır

Bunları da kaçırmayın; Vücut tipine göre abiye elbise nasıl seçilir

•Bir sırt dekolteli elbise giydiğinizde saç stili olarak topuz veya yarım topuz tercih edin.

• Eğer düğün için hazır alıyorsanız , ayrıca şık anahtar olarak bir sırt dekolteli gelinlik modeli seçeneği düşünebilirsiniz. Kesimi  ince dantel kaplı ya da sadece açık ve şımarık kesim ile süslenmiş olan parçaları olan tasarımları tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.