Home / Cilt Bakımı / Şişmiş Gözler İçin Çareler
sismis gozler icin careler

Şişmiş Gözler İçin Çareler

ŞİŞ GÖZLER İÇİN EVDE DOĞA ÇARELER

Şiş gözler, kadınların en çok yakındığı güzellik sorudur.Adeta yüzünüzü daha yaşlı göstermeye yeter.Yorgun ve bitki bir görüntü veren şişmiş gözler için evde yapabileceğiniz hızlı çareler vardır.

Sabah kalktığınız da şişmiş gözleriniz için sizde hızlı çareler arıyorsanız bu yazımızı dikkatlice okuyun.buzluğa metal çay kaşıkları koyun ve sabah kalkınca da göz kapaklarınızı kapatın ve bu çay kaşıkları ile kompres uygulayın.Birkaç saniye tutup çekin bu işlemi bir kaç saniye tekrarlayın.Ben daha çok buzluk da her zaman bulunana kare yaş mayaları temiz buzdolabı poşetine sarıp şiş gözlerimin üzerine kompres yapıyorum.Hızlı bir şekilde göz altı ve göz çevresi şişliklerim yok oluyor.Ayrıca gözlerim ve bakışlarım daha canlı oluyor.

Şiş gözlere ne iyi gelir, başka doğal yöntemler nelerdir bir de onları inceleyelim…

  • 1- Yeşilçay hazır poşetlerinden alın.Hem sağlığınız için faydalı olan bu çayı akşamdan için ve kalan poşeti buzdolabına koyun.Sabah uyandığınızda bu soğuk poşet yeşil çaylarla gözlerinizin üzerine kompres yapın.Doktorlarında önerdiği şişmiş gözlere iyi gelen hızlı bir çözüm.
  • 2-Patates yöntemi; Şişmiş gözlerinize iyi gelen bir diğer doğal ve hızlı yöntem ise çiğ patates dilimleri.Çiğ patates ile yuvarlak dilimler yapın, biraz buzdolabında soğutup göz kapaklarınızın üzerine koyun ve 10 dakika bekletin.
  • 3- Özel göz çevresi bakımı antioksidan içerikli kremlerde şiş gözler için etkili bir yoldur.
  • 4- Vücudunuzda çok fazla su tutulmasını engelleyen sabah egzersizleri de şiş gözlerinizin ve vücudunuzdaki ödemlerin giderilmesinde son derece etkilidir.Yürüyüş, koşu ve aerobik size çok iyi gelir.
  • 5-Çok çabuk bir çözüm arıyorsanız özellikle işe giden bayanlar için, küçük buz parçalarını poşete koyun, küp buzlar varsa uygulaması daha kolay olur.Steril bir buzdolabı poşetine sarıp tutabildiğiniz kadar gözlerinizin üzerinde tutun ve gezdirin.En etkili hızlı çözümlerden biri budur.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde Hazırlanabilecek Maske Çeşitleri

Bir önceki yazımız olan Çatlak Tedavisi | 2021 başlıklı makalemizde çatlak tedavisi, çatlaklar ve çatlakların azalması hakkında bilgiler verilmektedir.


Check Also

Yaz Aylarında Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Yazın Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? | 2021

Yazın Cilt Bakımı Yapmalı Mıyım? Yazın kendinize tatil vermiş olabilirsiniz ama cildiniz tatil bilmez ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.