Home / Moda / Sivri Burun Loafer Ayakkabılar Çok Trend !
sivri burun ayakkabi modasi
Sivri burun ayakkabı modası

Sivri Burun Loafer Ayakkabılar Çok Trend !

Geçen sezondan günümüze esinlenen sivri burun ayakkabılar loafer tarzında bu yazın en trend ayakkabılarından oluyor. Bu yıl kış sezonunda da sıkça göreceğiniz loafer sivri burun ayakkabılardan sizde dolabınıza eklemeyi unutmayın. Monokrom, beyaz, bordo ve siyah renkler en güzelleri arasında. Celine, Jimmy Choo, Nicholas Kirwood ve Miu Miu gibi tasarımcıların ön plana çıktığı  sivri burun ayakkabılar.İşte en çok beğendiğim Loaferbayan ayakkabı modellerinden bir kaç model sizler için.

Kıyafet dolabında topuklu ayakkabı ve spor ayakkabıdan başka ayakkabı barındırmayan birçok kadın, Laofer ayakkabılara karşı oldukça ilgili davranıyorlar. Tasarımcıların geçmişte kullanılmakta olan ayakkabı modellerini yenileyerek günümüzde popüler olarak kullanılmaya başlanan bu tasarımları üretmeleri hem erkeklerin hem de kadınların yararına oldu. İşte geçmişten gelen ve günümüze uyarlanan modellerden biri de Laofer ayakkabılardır. Geçmişte yalnızca erkekler için üretilmekte olan bu ayakkabılar günümüze bakıldığı zaman her iki cinsin de ayakkabı envanterinde yer kaplamaktadır.

Topuklu ayakkabılara nazaran daha rahat bir kullanım imkanı sağlayan laofer ayakkabılar, kullanışlı olmaları, pratiklikleri ve rahat oluşu sayesinde birçok kadının tercihi arasında yer almaktadır. Genellikle sade tasarımlarla ön plana çıkan kadın laofer ayakkabıları, genelden sıyrılan, çeşitli işlemeler ve taşlar ile genelden sıyrılan modellere de sahiptir.


Kış dışında tüm mevsimlerde rahatlıkla kullanılabilecek, memnun kalınacak ve kombinlerin bir numaralı tamamlayıcısı halini alacak sivri burun laofer ayakkabıları, genellikle bahar ayları ile yaz aylarında tercih edilmektedir. Bu mevsimlerde oluşturulacak olan rahat kombinler; bluz ve deri tayt, şık bir elbise, slim jeans ya da rahat bir kapri cekep kombiniyle de kullanılabilecektir.

Erkeksi giyim tarzı olarak Türkçeleştirilebilecek olan maskülen giyim tarzının olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan civri burun laofer ayakkabılar, ceket ayakkabı, etek ayakkabı gibi kombinlerle oldukça başarılı şekilde kullanılabilecektir. Aslında bu kombin meselesini belirli sınırlara kısıtlamaktan ziyade, oluşturulacak olan kombinlerin zaten uyumlu olmasına; renk ve tasarım bakımından dikkat edildiği sürece sivri burun laofer ayakkabıların kullanılmasında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Zara yazlık elbise modelleri 2015

Klasik kombinlerde sivri burun laofer ayakkabılar pantolon ceket ya da etek ceket gibi kıyafetlerle beraber kullanılabilecektir. Normalde zaman zaman bunaltıcı bir görünüme bile sahip olabilen bu kombinler, kullanılacak olan sivri burun laofer ayakkabılar ile standardın dışına çıkartılarak kullanılabilir ve hem daha rahat hem daha çekici bir görünüm sağlanmış olur.

Günlük yaşantının ayrılmaz bir parçası haline gelmiş olan kot pantolonlar birçok farklı tarzda, renkte ve şekilde üretilen ürünlerdir. Sivri burun laofer ayakkabıların kullanılacak ve oldukça yakışacak olduğu kot pantolonlar slim kesim modellerden seçilmelidir. Slim kesim kot pantolonların altına kullanılacak olan sivri burun laofer ayakkabılar, kot pantolonların şıklığını ve kullanışlılığını arttıracak katalizör görevi üstlenecektir.

Eteklerle beraber kullanılacak olan sivri burun laofer ayakkabılar da oldukça şık bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Uzun bacakları olan kadınlar özellikle midi ve mini boy etekleri ile sivri burun laofer ayakkabılarını kombinleyerek hem rahat hem de oldukça şık bir tasarım elde edebileceklerdir.

Bir önceki yazımız olan Işıltı Sevenlere Metalik Elbiseler! | 2021 başlıklı makalemizde ışıltılı elbise, metalik elbise ve metalik renkler hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

One comment

  1. Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you’re a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back down the road. I want to encourage one to continue your great work, have a nice evening!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.