Home / Benim Stilim / Siyah Botlar ile Şık Kombinler Yapmanın En İyi Yolları | 2020
Siyah Botlar ile Şık Kombinler Yapmanın En İyi Yolları
Siyah Botlar ile Şık Kombinler Yapmanın En İyi Yolları

Siyah Botlar ile Şık Kombinler Yapmanın En İyi Yolları | 2020

Siyah Botlar ile Şık Kombinler Nasıl Yapılır?

Sonbaharda gardırobunuzun içeriği nelerden oluşur? Listenin başında ince balıkçı yakaları, siyah kot pantolonlar, hırkalar, blazerler ve sağlam (temel de olsa) bir çift güvenilir siyah bot mutlaka vardır. Kadınların birçoğu aynı kıyafetlere sahip ancak kış mevsimini siyah bot veya çizme ile şık hale getirmenin kolaylığını tercih ediyorlar. Gardırobunuzda birkaç başka bot veya çizme stili varken, hiçbiri klasik siyah ayak bileği boyu botlar kadar çekici olamaz.

Siyah botlar ile şık kombinler yapmaktan vazgeçemeyenler arasındaysanız bu yazımız tam da size göre! Size daha fazla stil ilhamı vermek için her kombin türüne uygun fotoğraf bulup fotoğraf galerimize ekledik. Kış mevsiminde siyah botlarım olmadan asla diyorsanız buyurun yazımızı ve fotoğraf galerimizi inceleyin.

Kışın Siyah Bot Kombini Tercih Etmek İçin Sebepler

Siyah botlar ile şık kombinler yaparken küçük bir siyah elbise ile feminen ve seksi bir stil oluşturur. Üstüne deri ceket veya maskülen tarz bomber motlar ile eşleştirebilirsiniz. Bizim dolapta muhtemelen hepsi var. En güçlü  parçalar ile siyah botlarınızı kombinleyin. Düz siyah tişört ve düz gri tişört  muhtemelen dolabınızdaki en ideal parçlardandır. Çünkü bu iki renk tişörtünüz siyah pantalon ve siyah botlarla kullanıma her şeyden daha uygun.


Siyah ayak bileği botlarının (neredeyse) hiçbir zaman kötü bir seçim olmamasının nedeni, çok yönlülüğe sahip olmalarıdır. Onlar kıyafetin en önemli parçası değiller; onlar en iyi yardımcı yıldızdır – herhangi bir görünümün zahmetsizce bir araya gelmesinin nedeni budur.

Siyah botlar ile şık kombinler yaparken ayakkabılarınızı göstermek istiyorsanız siyah skinny kot pantolonları tercih edin. Botlarınızı açığa çıkaracak şekilde pantolon ucunu hafifçe bot içine sıkıştırabilirsiniz. Skinny kot pantolonun botların içine geçmesini istemezseniz bu görünüm sizi  ve kıyafeti özensiz gösterecek. Şık ve net bir görünüm elde etmek istiyorsanız pantolon boyunu ideal boyutta kestirmeyi unutmayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Stil İpuçları: Siyah Blazer Ceket

Blazer ve ayak bileği botlarından daha klasik bir şey yok, bu yüzden sizinkini bir adım daha ileriye taşıyın, şık deri pantolonlar ve basit bir tişört ile stil verin.

Bir takım elbise giyerken akla gelen ilk şey botlar olmasa da (stiletto veya oxford muhtemelen daha önce seçenek olarak aklınıza gelir), terzi işi takım elbiseler aslında siyah botlarla kombin yapmanız oldukça modern görünebilir. Trendlere daha uygun bir stil için pantolon uçlarını botunuzun içine sıkıştırmayı deneyin.

Deri dış giyim bu sonbahar ve kış mevsiminde en çok tercih edilenler arasındadır. Bir deri ceketi kombin yapmanın en kolay yolu klasik mavi kot pantolon, beyaz tişört ve güvenilir siyah botlarınızdır.

Daha rahat bir şey istiyorsanız, kalın örgülü bir süveter ve altına kot pantolon ile siyah çizme seçin. Kot pantolon ve hırkalar siyah botlar üzerine vazgeçilmez parçalarınız olabilir.

Klasik ama yine de modern bir hava için kıyafetlerinizden herhangi birinin üzerine bir trençkot seçin.Siyah pantolon ve kalın siyah botlarla bir takım oluşturma imkanınız bulunmaktadır.

Siyah Bot Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Mükemmel siyah botlar ile şık kombinler oluşturmak için bot alışverişi yaparken, kendinize sormanız gereken bazı sorular vardır. Bu sorular;

  • Topuklu bot mu yoksa düz mü istiyorsunuz?
  • Topuk istiyorsanız, hangi stil topuk? Zayıf, platform, kalın mı?
  • Topuk yüksekliği olarak ne tercih edersiniz?
  • Hangi tarz arıyorsunuz?
  • Onları öncelikle nerede giyeceksin?
  • Şık mı yoksa gündelik bir tarz mı istiyorsunuz?
  • Bu bir pahalı ve kaliteli bot mu olacak yoksa uygun fiyatlı bir şey mi arıyorsunuz?
  • Klasik mi yoksa modaya uygun mu?
  • Bu bir soğuk hava botu mu olacak yoksa ilkbahar ve yaz aylarında da giymek ister misiniz?
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mavi Giyim Stili Favoriniz Olabilir !

Yukarıda saydıklarımız çok kafa karıştırıcı olabilir ama bunların hepsi dikkate alınması gereken önemli şeyler. Bu soruların her birinin cevabını bilmelisiniz, böylece sizin için doğru siyah bot ürününü alırsınız. Böylelikle boşa para harcamazsınız.

Ek olarak, siyah bot alırken ayakları sıkan ve düz herhangi bir şeyden kaçının. Ne kadar sevimli oldukları umurumda değil, onlar sadece çok zor çıkarlar ve kesinlikle kısa görünmenize neden olurlar.

Çok yüksekte siyah botlardan kaçının. En güzel siyah botlar, bileğinizin en ince kısmında bitenlerdir. Siyah botlarınız bileğinizin en ince kısmından daha yüksekte biterse, bacaklarınızın gerçekte olduğundan daha kalın görünmesine neden olabilir. Eğer çok uzunsanız ve model gibi bacaklarınız varsa, bu tavsiyemiz geçerli değildir.

Biz size bazı şık kış stili sunan siyah bot içeren 27 kıyafet kombini topladık! Onları kontrol etmek için aşağı doğru fareyi kaydırın !

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

  1. siyah botlar çok hoşuma gitti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.