Home / Moda / Siyah parti elbisesi ve kıyafetleri 2014 2015
siyah parti elbisesi ve kıyafetleri 2014 2015

Siyah parti elbisesi ve kıyafetleri 2014 2015

Siyah parti elbisesi ve kıyafetleri 2014 2015

Parti sezonu hala devam ediyor.Siyah parti elbisesi ve kıyafetleri 2014 2015 yılında dantelli, bohem, straples ve mini detayları ile çok daha popüler.Partinin en güzel kızı olma konusunda düşünmeyin için harika parti elbisesi ve kıyafetlerinden çok fazla stiller ve kombinler seçtim.Festival için rock tarzı siyah elbiseleri de galerimizde bulabilirsiniz.Parti elbisesi konusunda zorlanıyor ve bazı ilham kaynaklarına ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz.İşte muhteşem siyah  parti elbisesi ve kıyafetlerinden stiller sizler ile…

Mini siyah elbise

Kim küçük siyah elbiseyi sevmez ki ?Üstelik siyak mini parti elbiseleri en çok tercih edilen en havalı elbiselerden.Bu benim en sevdiğim parti elbisesi stillerinden biri.Güvenilir, çok yönlü ve zayıf gösteriyor.Siyah mini ve dar parti elbisesi ile asla kötü görünme şansınız yok.Bir kadın daha ne isteyebilirki? Korseli siyah parti elbiseleri ile kusurlarınızı çok rahat kapatabilirsiniz.Bunun üstüne renkli takı ve aksesuarlar kullanıp , kırmızı bir ruj sürüp daha canlı bir stil oluşturabilirsiniz.

Dantel siyah elbise

Ben danteli seviyorum. Kim sevmez ki! Siyah bir dantel elbise partiye gitmek  için yeteri kadar  şık ve seksidir.Dantel elbise için başka bir güzellik ise zamansız modası geçmeyen bir elbise olması.Şimdi satın aldığınız dantel siyah elbisesi seneler sonrada giyebilirsiniz.


Asimetrik siyah elbise

Gerçek bir parti ve şık bir elbise ile gitmek istiyorsanız, o zaman asimetrik kesim ve dein yırtmaçlı siyah elbiseler sizin için harika olabilir. Özellikle saten ve ince askılı modeller bu yıl çok moda.

Uzun ve tatlı

Belki uzun  bir  sırt dekolteli elbise ile muhteşem zarif ve seksi görünebilirsin. Uzun bir elbise olsa da derin bir göğüs ve sırt dekoltesi  harika görünmenin bir yoldur.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 yaz için 7 jean modası

Seksi straples siyah elbise

Belki onun yerine parti için straples dar bir siyah elbisede seçebilirsin . Utangaç  bir kızsan ve seksi görünmek istemiyorsan bu elbise tavsiye etmiyoruz.Bu elbise çünkü senin partinin en seksi kızı yapabilir!

Mix ve parti ihtişamı tek bir dokunuş için ayrıcalıklı bir siyah parti elbisesi.

Siyah tulum

Hepimiz parti sezonu için hazır alıyoruz ve ben her zamanki gibi siyah tulum tercih ediyorum.Siyah tulum parti için harika bir stil.Sırtı açık ve çapraz bantlı göğüs dekoltesi ise harika görünüyor.

Diğer mini ve dar, bohem stili ve crop- tops siyah parti elbiselerini aşağıdaki resimlerden detaylı inceleyebilirsiniz.Parti gününüz için muhteşem bir siyah elbise stili size ilham verebilir.

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.