Home / Moda / Siyah Sandalet Modelleri 2015
Topuklu siyah renk sandalet modelleri 2015
Topuklu siyah renk sandalet modelleri 2015

Siyah Sandalet Modelleri 2015

2015 yazlık sandalet modelleri. Siyah renkli, yeni sezon sandalet modellerinden en güzel örnekleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

Yaz geldi ve sandalet sezonu yine açıldı. Havalar ısındı, güneş yakmaya başladı ve artık dolabımızı açmanın vakti geldi. Eğer siyah renkli sandaletlerimiz yoksa bu yıl temin etmemiz gerekecek. Çünkü bu yıl siyah sandaletler moda olacak. Siyah renkli sandaletlerin diğer elbiselerimizle çok daha şık kombinler oluşturacağını söyleyebiliriz. Elbise ya da şort giyin hiç fark etmez, siyah sandaletler kolayca kombinlenecektir ve yaz boyunca sizi şık gösterecektir.

Yaz aylarının vazgeçilmez ayakkabıları olan sandaletlerden sizlere birkaç örnek sunuyorum. Bu modellerin bazıları düz ve günlük giyimler için uygunken bazıları ise davetlerde ya da özel günlerde kullanılabilecek kadar şık. Özellikle dolgu topuklar hoşunuza gidecek.


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  17 Barok Tarzı Gelinlik Modeli 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.