Home / Kombinler / Siyah Skinny Kot Pantolon Kombinleri 2016
2016 Yaz Dönemi Skinny Kot Kombinasyonları
2016 Yaz Dönemi Skinny Kot Kombinasyonları

Siyah Skinny Kot Pantolon Kombinleri 2016

Sonbahar Kış ve Yaz dönemi Siyah Skinny Pantolon Sokak Stili Kombinleri 2015-2016

Siyah ve beyaz popüler kombinlere olanak veren siyah skinny jean pantolonları bu sonbahar ve kışın en trend pantolonları. Siyah skinny kot pantolon modellerinin yükselişe geçen bir detayı da yırtık dizleri olan modelleri…Göze çok hoş ve tarz gelen yırtık siyah skinny kot pantolonlar sonbahar kış kombinlerinde özellikle sokak stillerinden en çok tercih edilen popüler stiller arasında.Siyah skinny kot pantolonları doğru parçalar ile seçtiğinizde ofis içinde giyebilirsiniz. İşte,  sokakta harika bir şıklık sağlayan skinny siyah pantolonlar bu sonbaharda rahatlıkla giyebileceğimiz en güzel bir parça. Asil ve zarif bir renk olan siyah doğru parçalarla kullanıldığında oldukça havalı kombinasyona ulaşmanızı yardım ediyor.

Moda sadece kıyafetlerde olan bir şey değildir. Moda sokakta, evde, işte moda, yeni fikirleri ile yaratıcı ve şık stillerde yapmaktır.Giymediğiniz siyha pantolonlarınızı sizde daraltıp, dizlerine yırtık detaylr ekleyip, bilek kısımlarını kesip kısaltarak harika skinny siyah pantolonları evde yapabilirsiniz.Bakınız ; Evde diy yırtık pantolon yapımı

Ofis stilinde siyah skinny jean

Siyahın kombinimize  kattığı ciddiyet ve profesyonellik iş dünyasında çok sık tercih edilen renklerden olma nedenlerinden.Siyah renk, kıyafetlerimiz de her renk ile kombin yapmamıza fırsat veriyor.Ofis stillerinde siyah skinny pantolon ile blazer ceket + beyaz gömlek ve topuklu ayakkabı ile giyip uygun ofis kombinleri yapabilirsiniz.İş yerinizin kıyafet kurallarınıza göre bunu kazaklar ve hırkalar da dahil edip kış için  şık ofis stilleri yapabilirsiniz.


Casual kombinlerde siyah skinny kot pantolonlar

Özellikle skinny siyah pantolonları sonbahar ve kış sezonunda deri ceketler, kazaklar, hırka ve kabanlar ile eşleştirip hem sıcak hemde şık günlük kombinler yapabilirsiniz… siyah rengi hem klasik hem de spor tarzlara çok yakıştığından ister spor ayakkabı,  isterseniz de topuklu ayakkabı tercih ederek tarzınıza siz karar verebilirsiniz.Beyaz kazaklar ve gömlekler ile harika uyum sağlayan siyah skinny kot pantolonlar, üstüne siyah deri ceket giyildiğinde harika bir kombinasyon sağlıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Pelerin ceket giymenin yolları 2015

Sonbahar Kış Gardrobunun temel parçası siyah skinny jean pantolonlar!

Modern,  stil sahibi, sportif ve elegan görünmenize sağlayan siyah skinny jean pantolon modelleri bu sonbahar kış kombinleriniz için mutlaka gardrobunuzda yer vermeyi unutmayın.

Yazlık siyah skinny jean kombinasyonları

Kadınları gerçekten ince gösteren skinny kotlar geçen senede olduğu gibi bu yazada damga vurruyor. Vucüduna güvenen kadınlara özel aşağıda galerimize eklediğimiz 9 güzel 2016 yazı için skinny kot pantolon kombinlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

İşte ilham alacağınız,  şık ve rahat 2015 2016 sonbahar kış siyah skinny pantolon ile sokak stilleri ve kombin önerileri…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.