Home / Moda / Sloganı ile çantalar 2014 -2015 Sonbaharda Konuşsun !
yazili canta modelleri 2014 2015

Sloganı ile çantalar 2014 -2015 Sonbaharda Konuşsun !

Sloganlı- yazılı çanta modelleri 2014 /2015

Moda bazen sloganları ve markaları ile konuşur.Bu yaz slogan modası elbiselerde, tişörtlerde sıkça kullanılan fikirlerdi.Şimdi de sloganlı çanta modelleri popüler aksesuarlar arasında.

Hepimize, bluz ve t-shirt, çanta  ve  bunları giyen kişi hakkında bize bir şey söylemesi ilgimizi çeker ? Ama tasarım çantalarda mesajlar ayrı bir güzel ve şık duruyor.bunun yanı sıra ilgimizi çeken  farklı baskılar ve ifadeler ile yeni sezon çantalarını görebilirsiniz. Hemen hemen her tasarımcının sonbahar 2014 -2015 çanta modelleri ve aksesuar koleksiyonunda ile sloganlı ve yazılı mesajları ile bir ya da iki çanta bulabilirsiniz

Bazı ünlü markaların koleksiyonları şık ve ilginç çanta tasarımlarına imza atmıştır.Phillip Lim sonbahar-kış 2014/15 koleksiyonunda sunduğu  konuşan sloganlı çanta modelleri yeni trend çantalar arasında. Örneğin “nakit” (muhtemelen torbanın içeriği hakkında ), “hayret” gibi sözcüklerle ince formlarda deri el çantaları ve renkli cüzdan çanta tasarımları çok beğeni almıştır.


“Chanel No 5” yazılı  küçük alışveriş sepetlerine benzeyen ilgin çanta modeli hem şaşırtıcı hem şık. Renkli Chanel çantalarını hatırlayın? Biraz tuhaf, evet! Ama ne zaman garipliği bizi durdurdu?

sonbahar / kış 2014 2015 sloganlı çanta koleksiyonlarına ek olarak bizim çocukluk hallerimize  geri döndüren  parlak renkli sevimli moda çantaları görmek mümkün.

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mango Anna Ewers İle 2015 İlkbahar Koleksiyonu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.