Home / Sokak Stilleri / Sokak modasında Boyfriend Jean giymenin yolları
boyfriend kot pantolon sokak modasi sonbahar stilleri 2014 2015

Sokak modasında Boyfriend Jean giymenin yolları

Boyfriend kot pantolon giymek için farklı şekillerde sokak modasında bol miktarda örnek bulabilirsiniz. Boyfriend jeans güçlü bir stil gibi görünüyor bu sonbaharda hala Boyfriend  kot pantolonlara eğilimler devam ediyor .Onlar modacıların dünya üzerinde gözdelerinden.  Bir sokak modası  Boyfriend stillerinden ilham görünüm için boyfriend pantolon kombinlerini, güncel olarak sitemzden takip edebilirsiniz.Sokaklarda görüldüğü gibi, Boyfriend  kot giymek için bu yollara bir göz atın.

1. BOYFRİEND VE DERİ CEKET

Boyfriend kot giymek için yollara gelince, birçok kıyafetler ile birlikte kombinlerine, sokak modasından ilham alabilirsiniz. Soluk, bol ve yırtık olabilen Boyfriend  kot pantolon modelleri ünlülerin ve modacıların da en çok giydiği jeanler arasında. Bu sonbahar   motorcu deri ceketi ile boyfriend kot pantolonu birlikte giyin. Büyük Boy güneş gözlüğü ve Converse ayakkabı ile rahat ve şık gündüz görünümünüzü  tamamlayın.

2. DENİM + DENİM

Sokak modası stillerinde Boyfriend ve  taşlanmış kot pantolonu  kot gömlekler ile eşleştirebilirsiniz.Üstüne ceket veya kaban giyerek harika bir stil oluşturabilirsiniz.Ve üstüne büyük bir kolye ile daha kadınsı, kapitone çanta ve omuzda bir mont ve palto ile birçok çeşitte şık görünebilirsiniz.


3. BOYFRİEN JEANS VE BEYAZ TİŞÖRT

Denim kot pantolon ve beyaz t-shirt klasik bir kombinasyondur. Her zaman sokak modasında bu görünüş ile havalı bir stil vardır.

4.BOYFRİEND  VE KÜRK

Bir kürklü ceket ile sonbaharda senin boyfriend kot pantolon ile giyebilirsiniz. Zamansız bir şıklık için boyfriend kot ile  tüylü kürk (veya taklit kürk) ceket ile  rahat bir soğuk hava görünümü için örme bere ekleyip havalı bir stil yakalayabilirsiniz.

5.PEMBE HIRKA VE DENİM

Pembe desenli takımlar boyfriend kot ile harika görünüyor. Siyah bir güneş gözlüğü ve kahverengi loafer ayakkabı günlük gyim için sokak modasında harika bir görünüm..

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  sokak tarzı rock kıyafetler ve kombinler

6.SİYAH CEKET VE BOYFRİEND PANTOLON

Blazer siyah bir ceket veya normal bir ceketle boyfriend kot pantolonu ile birlikte giyerek daha şık ve etkili görünebilirsiniz.

7. YIRTIK BOYFRİEND PANTOLON

Klasik moda parçalar ile yırtık boyfriend kot giyinmek,  rahat olduğu kadar aynı zamanda çok şık bir stil oluşturuyor… breton bluz, kemer ve topuklu ayakkabı ile tüm kıyafet eğlenceli ve hoş görünüyor.

Sokak modasında Boyfriend kot tarzı nasıl giyilir sizlere bir kaç örnek sunduk.Eğer sizde Boyfriend jean bir hayranıysanız bize en sevdiğiniz kombin seçeneklerini alttaki yorum kısmından yazın!

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

One comment

  1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.