Home / Moda / Sokak modasında neon renkler nasıl giyilir ?
sokak modasi neon renkler 2014 2015

Sokak modasında neon renkler nasıl giyilir ?

Neon renkler giymenin ve kıyafet içine dahil etmenin harika  yolları vardır!

Ben kesinlikle bu önerilerden bazıları üzerinde stok yapmanızı tavsiye ediyorum. Böylece bu sonbahar  canlı renklere kombinleriniz de yer verebilirsiniz! Eğer, şehir de bir yürüyüş, günlük işler  ya da gece için ,  şehirde bir gece gezisi için neon her zaman sizde  harika görünecek! Neon renkleri giymenin şık yollarından bazılarına göz atın ve bana hangisini giymeyi planladığınızı bildirin.

ÇANTA


Bir neon çanta ile asla kötü görünmezsiniz! Herhangi bir kıyafet ile çok iyi uyum sağlar .204/ 2015 sonbahar kış dolabında olması gereken renklerden biri! Neon giymek hakkında eğlenceli olan, siyah, gri ve beyaz gibi nötr renkler ile uyum sağlayacak bir renk olmasıdır. Neon bir çanta, tüm kıyafetin odak noktası olur ve sana daha fazla popülerlik verir.

AYAKKABI

Kıyafet içine neon renkleri dahil etmenin en kolay yollarından biri ayakkabıdan geçer! Baştan aşağı siyah bir kombin herhangi bir renk neon ayakkabı ile harika görünür. Bu sarı topuklu kesinlikle mükemmel.. Eğer kıyafet seçiminizde siyah bir görünüm tercih ediyorsanız neon gibi daha renkli aksesuar eklemekten korkmayın!

ETEK

Ben bu kombine  aşığım! Ben neon renkli bir kıyafeti gerçekten genç bir görünüm vermek ama aynı zamanda sofistike görünmek  için iyi bir tarz olabileceğini düşünüyorum. Neon bir etek ve diğer kıyafetler ve aksesuarlar siyah. Şehir etrafında yürüyüş ve gezmek için bu kıyafet çok tatlı !

CEKET
Bu sizin dolap için sahip olması gereken yeni! Bu bir sokak şık birine herhangi bir kıyafet açabilirsiniz. Ben bu neon yeşil rengi seviyorum ama sizin sevdiğiniz bir renk de kullanabilirsiniz.! Belki bir neon pembe?

BERE

Eğer abartmadan kıyafetinize  eğlenceli bir renk eklemek istiyorsanız “neon” bir bere giymeyi deneyin!  Özellikle siyah kombinler topluluk ile çok havalı duruyor. Bu kıyafetiniz için  bir odak noktası olur ve hatta bir kötü saç günü için size yardımcı olur!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Moda Uyarısı Bel Çantası Modelleri

ELBİSE

Neon kıyafetleri seven bayanlar için neon bir elbise iyi bir seçim olur.Özellikle bronz tene çok yakışıyor.Yaz akşmları geçmeden bir neon elbise giymeyi deneyin.Sizde ve etrafına kattığı enerjiye bayılacaksınız.

AKSESUARLAR

Birden fazla  neon renkli takı parçaları günlü giyim stiliniz için tercih edebilirsiniz, tüm beyaz veya tam siyah kombinler ile eşleştirmek çok güzel bir kontrast olur. Neon renk aksesuar seçimlerinizde sadece bir renk ile sınırlı kalmayın . Birden çok ne aksesuarı tamamen siyah veya beyaz kombinlerinizi tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

2 comments

  1. Neon renkli kıayfetlere bayılıyorum, özellikle siyah kıyafetler ileçok güzel uyumlu oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.