Home / Benim Stilim / sokak tarzı rock kıyafetler ve kombinler
bayan rock tarzi sokak modasi stilleri 2014 2015

sokak tarzı rock kıyafetler ve kombinler

Bu yıl yeniden bu kadar çok korku ve heyecan veren sokak tarzı rock giyim kıyafetleri vardır! Aslında elde etmek gerçekten kolay bir görünüm ve kesinlikle bakarak ilham alabilirsiniz. İyi haber, muhtemelen zaten dolabınızda  sahip parçalar ile  bu rock tarzı  kıyafetlerden bir sürü oluşturabilirsiniz. Bu sokak tarzı rock  kıyafetleri kontrol edin ve hangisi sık gördüğünüzü konu altındaki yorum kısmından bana bildirin.

DERi CEKET + KOT ETEK

Rock stili bir sürü deri kıyafetler anlamınada gelir. Herhangi bir sürpriz yok, değil mi? deri herhangi bir kıyafet için büyük bir ektir ve  her kızın dolabında kesinlikle olması gerektiğini  düşünüyorum. Sen bazı müthiş (ve uygun fiyatlı) olanları bulabilirsin. Kot etek modeline gelince, yılın modası yırtık kot giymek için extra bir yoldur. İsterseniz dolabınızdaki bir kot eteği yıpratıp birkaç delik açığ bunu yapabilirsiniz ! Bu yeni moda sokak tarzı rock kıyafetlerden sadece biridir.

BÜYÜK BOY GÖMLEK VE JEAN PANTOLON

Büyük boy giyim ile rock stiline sizde gidin. Bazı yırtık skinny kotları giyebilirsiniz ve büyük boy bir gömlek gömlek ile eşleştirin.  Ayakkabı için kesinlikle  savaş botları ve hatta bazı klasik converse ile tamamlayın. Deri çapraz bir vücut çanta ile bütün görünümünü tamamla!


BAŞTAN AŞAĞI SİYAH KIYAFETLER

Tüm siyah kıyafet kombinleri her zaman harika bir fikir verebilir. Onlar sokak modası rock tarzı  bir görünüm için mükemmel! Bir anlık şık ve asi kız gibi  hissedebilirsiniz. Bir  deri pantolon ve favori grafik tişört eşleştirin… Ayakkabılar için, ben topuklu botlar ile görünümünü tamamlayabileceğini düşünüyorum.

FARKLI DESENLER VE DOKULAR

Bir rock modacı olmak için  karıştırın ve farklı baskılar ve desenleri birlikte giyin. Bir kadife etek ve serin bir bluz veya düz topuklu ayakkabı seçin.Bir büyük boy kot ceket, kıyafeti üzerinden atmak için mükemmel olurdu ve diz üstü yüksek çorap giymeyi  unutmayın!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Cara Delevingne Saç Rengi ve Modelleri

KAT KAT KIYAFETLER BİR ARADA

Sokak stili Rock  görünüm elde etmenin  kolay bir yolu farklı kıyafetleri üst üste giymektir. Bu görünüm zahmetsizce serin bir his bırakır hem rahat ve spor . Bir uzun kollu  üst ve üzerine grafik desenli bir tişört. Altına ise yırtık bir kot pantolon ile eşleştirin…

YIRTIK PIRTIK ÇORAPLAR

Ben yırtık çorap seviyorum! Sen gerçekten harika bir DIY projesi halinde ve kendin tüm bunları evde kesebilirsin.Tam yaratıcı bir stil ile, istediğiniz gibi onların da yırtık görünmesini sağlayabilirsin. Üzerinde siyah bir elbisegiyin ve uzun bir kolye ile eşleştirin. Yuvarlak güneş gözlüğü görüntünü  tamamlayacak!

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.