Home / Moda / Son Moda Monokrom Kıyafet Modelleri 2014
monokrom kiyafet modelleri 2014 20151

Son Moda Monokrom Kıyafet Modelleri 2014

Son Moda Monokrom Modelleri

Son zamanlarda sıkça rastlanan bir giyim stili monokrom, kıyafette siyah ve beyaz renklerinin ön planda tutulması olarak bilinir.

Yaygın olarak bilinen bu bilgi aslında monokrom kıyafet  modelleri için sadece kısıtlı bir bilgiyi gözler önüne seriyor; çünkü monokrom sadece siyah ve beyaz renklerinin bir arada kullanılmasını değil, tek renkli giyim tarzı olarak da kabul edilmektedir. Geometrik ve asimetrik siyah beyaz desenli elbise modelleri de en fazla kullanılan monokrom kıyafet modelleri arasında. 2014 yaz aylarında ise monokrom modasına sadece kıyafet değil çanta ve ayakkabı seçimleri de eklendi.
Monokram modelleri ile bir tarz yaratmak göründüğü gibi kolay bir seçim değil. Gerek asimetrik desenli siyah beyaz elbise modelleri, gerekse tek renkli kombinler oluştururken oldukça dikkatli olmak gerekiyor.

Özellikle monokram modasını sadece beyaz renkli ile yansıtmak isteyenlerin olduğundan daha kilolu görünme durumunu da bilmeleri gerekir. Bastan aşağı beyaz renk giymek isteyenlerin vücutlarının fit olması şart olarak bile sayılabilir. Beyaz kombinler vücut hattını olduğundan daha fazla yansıtacağı için özellikle bu tarzı seçenlerin dikkatli olmasında yarar var. Sadece beyaz renkte değil yatay çizgilerden oluşan bir siyah beyaz elbise seçimlerinde de ayni şekilde daha dikkatli davranılması gerekiyor.

 


Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar Sokak Stili Midi Etek Giymenin 29 Farklı Yolu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.