Home / Güzellik / Sonbahar için yaratıcı tırnak desenleri 2015-2016
sonbahar icin yaratici tirnak desenleri 2014 2015

Sonbahar için yaratıcı tırnak desenleri 2015-2016

Sonbahar için yapabileceğiniz  en iyi tırnak sanatı tasarımlarından yaratıcı tırnak desenleri sizin için hazır. Özellikle, pastel ve parlak renkler ve eğlenceli taşlı tırnak stillerine bayılacaksınız.

Sonbahar tırnak desenleri ve tasarımları bu hayatın tadını çıkarmak için mükemmel bir sezon daha sonra sunuyor. Yaratıcı beyinler, güzel renk kombinasyonları ile onların parlak hayalleri ve en inanılmaz stil fikirleri seçtik. Hatta en minimalist moda desenler genellikle daha göz alıcı ve karmaşık tırnak tasarımlarını önlemek için deneyin .Sonbahar kış ayalarına daha  yaratıcı tırnak sanat stilleri için güncel olarak önerilerimizi kadinveblog.net güzellik kategorimiz den takip edebilirsiniz.

Bu kadar canlı ve güzel renkli tırnak  desenleri taşlar ile süslendiğinde daha da şık ve zarif görünüyor.Günlük ve özel geceler içinde deneyebileceğiniz  modelleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.Tırnaklarınıza her çeşit pastel ve canlı tonları uygulayarak, parlak , şık stilleri kendiniz için daha özel yapabilirsiniz. Basit puantiyeler, geometrik desenler ve kalpler ve sonbahar çiçekleri ile bir iki taşla harika bir tırnak teması yaratabilirsiniz. Neşeli tarzı, daha mütevazı ve zarif seçenekleri ile  güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz.

 


Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  yumuşak ve genç eller için ev yapımı maskeler

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

One comment

  1. Sonbahar tırnak desenleri hepsi birbirinden güzel.Benim favorim pembe ve turuncu renkler.Çok güzel görünüyolar tam sonbahara yakışan renkler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.