Home / Trendler / Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendleri
sonbahar kis 2014 2015 aksesuar trendleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendleri

sonbahar / kış 2014-2015 moda trendleri arasından en iyi listeleri sunmaya devam  ediyoruz.Yeniliklere ve taze yorumlar ile sonbahar / kış 2014-2015 aksesuar trendleri sizler için bir araya getirdik.Genel görünümü ile yaratıcılık ve beceriklilik içeren büyü bir uyum eşliğinde süslenmiş aksesuar stilleri.Hepsininde enerjileri büyük, farklı ve heyecan verici.Sonbahar 2014 2015 aksesuar trendlerinin temelinde renkli ve örgü bere, eldiven, takı gibi parçalar çok yönlü ve yaratıcı alternatifler var.Aşağıda sizler için en etkili ve  önemli alternatiflerden liste hazırladık.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Takı Trendleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 1: Büyük ve ve Alımlı Takı

Bizim dikkatimizi çeken daha çok takılarda büyük boyutlara yatkınlık olduğu.Halka büyük küpeler ve halka kolye ve kelepçeler büyük ve kalın boyutlarıyla dikkat çekiyor.Bu takılar için bir başka vurgulama süslü ve parlak tonların kullanılması.Işıltılı dokularda rahat ve güzel parçalar yaratılmasına katkıda bulunuyor.


Chanel tarafından sunulan ağır metal takılar Christian Dior, Nina Ricci ile gelen  narin dantel gibi takılardaki desenlerden çok renkli ve figürlü modelleri gerebilirsiniz.En dikkat çekici seçeneklerden biri de, süper ağır kolyeler görülebilir.büyük ve uzun seçenekleri, ve Lanvin ile gelen yaratıcı alternatifler.Daha çeşitlendirilmiş ve yaratıcı seçenekler için Gucci, Giorgio Armani ve Celine tarafından büyük ve renkli mücevherlere bakabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 2: Kolye

Pek çok moda devlerinin koleksiyonları arasında sezonun aşağıdaki Megatrend kolye modelleri var… Lanvin, basit ve minimalist tasarım takıları ile bazı seçenekleri sunan, en başarılı ve en büyük yorumlardan uzatılmış zincirleri ve boncuklu kolyelerinde genel belirgin tarz büyük şekiller olması. Roberto Cavalli ve Reed Krakoff takılarına gelince ,  mücevherlerinde yorumları gizemli ve güzel görünümlü olmasının yanı srıa , metalik kolyeler daha çok görülüyor. Chanel tarafından önerilen aşağıdaki kilit kolye etkileyici ve rahat çeşididir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar Trend Uyarısı: Yırtık Kot Pantolon

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 3: Deri Detaylı Takılar

Deri süper etkili ve takı için harika olduğunu kanıtlıyor. Fendi moda gösterisi sırasında  çarpıcı deri bileklikler kendi kombinasyonları içinde, evrensel doğasını ve mükemmel çok yönlülüğünü kanıtlar şekilde sunuyor. Kürklü ve deri parçalarının birlikte kombinasyonları ilave olarak görünüyor. Çekici görünmenin bir diğer yolu da süper deri kemer bilezikler.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 4: Uzun Zincirli  ve uzun detaylı kolyeler

Aşağıdaki uzun kolye modelleri  birçok moda gösterileri sırasında gözlemlenen ve  hatta bazen aşırı uzun ve uzatılmış zincirleri ve boncuklar ile oluşturulan kolyelerden bazılarıdır .Metalik, plastik, ahşap, deri, zincir ve uzunlukları bazen dizlere ulaşan aksesuar ve takılar herhangi bir parti için ideal olabilir.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trend # 5: Altın Detaylar

Trend Altın modelleri sonbahar kış 2015- 2015 sezonunda Geometrik olmak üzere, şimdiye kadar en meraklı ve yaratıcı yorumlarla ve şekilleri ile geliyor.Lüks altın ayrıntıları olan takıların hayranları, önümüzdeki sezon için eğlenceli olan altın takı seçeneklerini görebilirler:Yuvarlak ve büyük boy ve geometrik ve büyük şekilli diğer takı seçenekleri de süper .

Sonbahar / Kış 2014-2015 Eşarp – Şal Trendleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 6: Kürk Atkı

ilk seçenekler maksimum şık ve rahat şekiller ile gelen kürk şal ve atkılar dır. ve Böylece sıcaklık ve aynı zamanda iyi bir görünümü garanti altına alabilirsiniz…Sezonun trend kürklü şal ve atkılarını Fendi, Michael Kors gibi markalarda bulabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trendi # 7: Örgü Atkı

Sonbahar kış moda gösterileri sırasında sunulan diğer rahat ve serin parçalarda örgü atkılar.Yine güzel bir görünümü sıcak  ve şık  özelliklerini birleştiren örgü atkılar modası hiç geçemeyen kışın özel parçalarından. Desenler ve uzunlukları stil için büyük bir çeşitlilik sağlayabilir.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Eldiven trendleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trend # 8: Uzun Eldivenler
Uzun eldiven modelleri farklı bir görünümden herhangi bir bayanı daha kadınsı göstererek cazibesini vurgular, Akşam Güzelliğinin en kusursuz şık aksesuarlarından biridir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kulak ve Kulak Arkası Kadın Dövme Modelleri 2018

Sonbahar / Kış 2014-2015 Aksesuar Trend # 9: Kısa Eldivenler
Eldivenlerin kısa formları önümüzdeki sezon için popüler aksesuarlardan.En iyi örneklerden bazıları Özellikle rahat ve şık  Chanel ve Dolce & Gabbana tarafından tasarlandı.

 

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

One comment

  1. Sonbahar-kış 2014/2015 takı ve aksesuar trendleri arasında en beğendiklerim kolyeler ve uzun eldivenler .Gerçekten çok değişik ve marjinal havaları vardır. Örgü atkı desenleri de birbirinden güzel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.