Home / Moda / Sonbahar Kış 2014-2015 Güneş Gözlüğü Modelleri
sonbahar kis gozluk modelleri 2014 2015

Sonbahar Kış 2014-2015 Güneş Gözlüğü Modelleri

Bir sürü aksesuar da moda ve trendler açıklandı ve önümüzdeki sezon sonbahar kış 2014- 2015 güneş gözlüğü modelleri ultra çarpıcı ve şık tasarımlar ile geliyor.En farklı ve yaratıcı altarnatifleri ile güneş gözlükleri sonbahar kış 2014 2015 modasına damgasını vuruyor.Aksesuarlar her zaman kombinimizi tamamlayıcı ve ideal bir görünüm için önemli ve gereklidir.Bu kış bizlere Süper yaratıcı ve şaşırtıcı büyük gözlük modelleri ile geniş çeşitlilikte stil imkanı sunuyor.

Ana Formları ile Sonbahar kış 2014-2015  Güneş gözlükleri Tasarımları

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlük Modeli-1: Grafik Çerçeveler
Sezonun en etkileyici gözlük modellerinden biri grafiksel çerçeveleri ile kare çerçeveler , üçgen, oval ve yuvarlak çerçeveler dahil olmak üzere güneş gözlüğü şekilleri en büyük eğilimlerden.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlük Modeli- 2: Büyük Boy


Bazen sadece herkesin gözlerini sizin gözlerinizden gizlemek gerekebiliyor ve bu durum için harika büyük ve opak güneş gözlükleri var! Ayrıca sezonun ana tasarımı büyük boy güneş gözlükleri, tarzı ve modern modeli ile sizi rahat ve şık hissettirecek.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlüğü Modeli -3: Kedi Gözü 

Kulağa şaşırtıcı gelebilir ama , kedi göz güneş gözlüğü modelleri şimdiye kadar ki tasarımlara farkla  en ruhani ve büyük alternatifleri ile bu sonbahar ve kışın en dikkat çekici ve etkileyici gözlükleri arasında. Muhteşem etkisini ve sonuçlarını güvenceye alan  yönü ise  en farklı yüz şekilleri ve ciltler için evrensel bir uyumluluk taşıyor.Çeşitli renk tonları ve süslü  tasarım çözümleri her zaman şık ve rahat görünümü garanti veriyor . Fendi,Versace gibi markalarda gizemli alternatifleri ve şık tasarımlara bakabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Gözlük Modeli -4: Havacılar

Şık ve oldukça şaşırtıcı olduğu kadar  aynı zamanda sonbahar 2014-2015 güneş gözlük trendleri arasında rahat bir alternatif de. Havacı güneş gözlükleri, tarz belirten tasarımları ve yaratıcı yaklaşımları ile karakterize edildi.Ama aynı zamanda daha sofistike ve modern yorumlarla da dikkat çekici görünüyor. Gucci ve Tommy Hilfiger gibi moda devleri tarafından  başarılı ve büyük çerçeveleri ile  geliyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sevgililer Günü için 32 şık ve Klas Kıyafet Fikri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlük Modeli- 5: Büyük ve Plastik Çerçeveli Seçenekleri

Abartı gibi duran büyük çerçeveler ile plastik güneş gözlükleri sonbahar kış gözlük trendlerinin başında geliyor.Metalik ve plastik birbiri ile birleşmiş modelleri ile daha çılgın güneş gözlükleri geliyor. Kenzo gibi markalarda bu yaratıcı gözlükleri bulabilirsiniz.Gizemli ve ciddi bayanlar için yeni bir moda trendi Büyük plastik güneş gözlükleri…

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlüğü Trendi – 6: Yaratıcı Çerçeveler
En becerikli çözümler ve en beklenmedik efsane olacak, moda yaratıcı güneş gözlükleri tüm dikkatlerin odak noktası oluyor.Gözlük çerçevisinin bütününü süsleyen camların biraz daha büyük olması  ve son derece akılda kalıcı tasarımlar daha renkli ve kabarık, tatlı bir görünüm oluştururken.Yaratıcı desen ve baskılar tüm bu güzlükleri daha farklı bir görünüme sokuyor.Chanel markasında önümüzdeki sezon u güneş gözlüklerini bulabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Gözlük Modeli – 7: Koyu Tonlar

Koyu tonlarda güneş gözlüğü olması güzel bir genç kız için en önemli zorunluluktur. İşinizi daha da kolaylaştıracak ve opak dokulu  gözlük tasarımları da bu kış bulabileceksiniz. Vera Wang, Christian Dior gibi moda devleri tarafından sunulan koyu güneş gözlüklerini öneririz.Modern şekilleri ve farklı giysi kombinasyonu ile görüntünüzü daha eksiksiz yapmak için şık opak güneş gözlüklerinden bir çift satın alabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Gözlük Trendi- 8: Ombre Etkisi

Ombre gibi teknikler ile  karanlık gelen renkleri açan güneş gözlüğü çerçeveleri, sonbahar 2014-2015 güneş gözlüğü trendleri arasına kaydedilmiştir aşağıdaki şaşırtıcı ve rahat ombre  tasarım güneş gözlüklerini görebilirsiniz. Bu güzel eğilimi daha özel kılan moda dünyasının kalanında gözlenen bir eğim olmasıdır. Bu, birçok bayan tarafından tartışılmaz favori olacaktır.Ve aynı şekilde tasarlanmış giysiler ve ojeler, saçlar gibi  gibi ayrıntılar ile bu güneş gözlüğü iyi bir şekilde eşleşebilir. Bunlar gerçekten harika görünüyor ve kombinasyonları ile kadınları cezbedecek. Ombre güneş gözlüğü modellerini önümüzdeki sonbahar kış sezonunda Roberto Cavalli ve Valentino gibi moda devi markalarda bulabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend kürk yelek modelleri ve kombinleri 2015

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş  Gözlüğü Modeli- 9: Yarı-Şeffaf Formlar

Sonbahar / Kış 2014-2015 Güneş Gözlük Modeli – 10: Tümü Şeffaf  Çerçeveler
Şeffaf güneş gözlüğü, şeffaf tasarımları sevenler için  tarzına uygun ideal ve rahat bir tasarım olabilir.Şeffaf çantalar ve ayakkabılar ile harika kombinasyonlara olanak verir.Ayrıca bohem stili ile şık bakmak, ya da ofis için şık bir kombinasyon için harika bir seçim olabilir.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Gözlük Trendi -11: Parlak renkler
Dikkat çekici bir gözlük için parlak alternatifleri sahip olabilirsiniz. Enerji dolu gözlük renkleri ile yeni nesil daha modern ve spor stiller yapabilecek.

 

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.