Home / Saç / Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendleri
sobahar kis atkuyrugu sac trendleri 2014 2015

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendleri

Son olarak, tanıttığımız saçlar arasında bugün ana konumuzun zamanı geldi.sonbahar / kış 2014-2015 saç trendleri  bu sonbaharın moda haftalarının dan en  popüler moda gösterileri sırasında gözlenmiştir. Moda devlerinin bu sefer bizler için hazırladığı yenilikçi modern tasarımlarda saç renkleri,saç stilleri ve yeni saç modelleri modern bir fantezi dokunuşu olarak görülebilir.İşte bugün burada sonbahar / kış 2014-2015 için temel saç trendleri sunmak gidin!

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi 1: Yandan ayrılmış saçlar

Yandan toplanmış ve yana atılmış saç stilleri en etkileyici alternatiflerden biridir. En farklı ve ilginç yorumlarıyla geliyor, bu yana atılmış harika saçlar  Alexander Wang, Richard Chai, Zimmermann, ve Peter Som markalarının saç için seçtiği modeller. Özellikle sarı tonlarındaki saçlarda harika duruyor.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi 2: Örgü

Bu yıl ve önümüzdeki yılda herhangi bir sezon için koleksiyonlar arasında en yaratıcı ve popüler saç çeşitlerinden biridir. Örgüler  Marc Jacobs tarafından romantik ön ve klasik Fransız örgü modellerinde görülüyor.diğer markaların koleksiyonalrında kullanılan saç stilleri ise daha sofistike örgü saç modelleri.Yana atılarak örülmüş ön saçlarda oldukça dikkat çekici ve şık. Dolce & Gabbana ve Givenchy gibi markaların saç stillerinden ise, Kurdeleler, eşarplar ve saç bantları ilham veren saç örgüleri ile buluşuyor.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi  3: Islak Saç Etkisi

İşte daha modern ve feminen bir saç stili olarak gelen  ıslak görünümlü saç modelleri. Ultra yenilikçi ıslak saç etkisini ise Lanvin, Christopher Kane ‘in kullandığı saçlarda görmem mümkün.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi  4: saçlar düşük ve dağınık atkuyruğu 

Her mevsim için her defileyi süsleyen bir başka saç stili haline gelen, klasik at kuyruğu saç modelleri çok çeşitte yeni stilleri ile dikkatleri çekiyor.Dağınık, düşük ve yandan ayrılmış atkuyruğu modelleri yeni sezonun popüler saçları arasına girmeye hazır.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi -5: Klasik Fransız Topuz

Başka zamansız kullanılabilen ve her zaman en iyi ve en zarif akşam için  eşlik eden  Fransız topuzu geliyor. Bazı dokunuşlar ekleyerek yapılan Fransız klasik topuzu, hem de modern dokunuşları dahil ederek yapılan topuzda yeni yorumlarda var…

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi- 6: Topuz modelleri

Topuzlarda daha rahat alternatifler geliyor, tasarımcılar yine topuzları faklı şekillerde kullandı. Sevimli balerin topuzu modelleri ve düşük ense topuzları,  Roberto Cavalli, Prada, Altuzarra, Jean Paul Gaultier, Marchesa, gibi koleksiyonalar da en güzel stilleri ile vardı.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi – 7: Düz saç modelleri

Bu önümüzdeki sezon için düz saçlar saç stilistlerinin en ok tercih ettiği saç modelleri arasında olacak. Biraz dağınık ve hacimli olan düz saçlar parlak ve canlı renklerde olması önemli bir detay.Doğal dalgalı saç stilleri de düz saçların uç kısımlarında tercih ediliyor.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi – 8: Tel tokalar

Aşağıdaki muhteşem eğilimi olan bir yeni saç stili ise, tel tokaların çokça kullanılarak yapılan  saçlar.Sadece saçı tutmak ve sabitlemek için kullandığımız tel tokaların bu yıl saçlarda başka bir amacıda var dekoratif bir saç stili yaratmak!  Zac Posen, Zimmermann ve Reem Acra bu tür çok başarılı saç yorumlarını sunuyoruz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Hamileler için şık mükemmel sonbahar kombin fikirleri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi – 9: Yenilikçi ve şık Renkler

Saç renklerin de biz de sezonun moda temel saç rengi tonları  saçta kırmızımsı ve bakır tonlar,  kahverengi ve kahverengimsi vurguları olan saç renkleri, açık sarılar görülüyor.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi -10: kahkül, sahte kahkül, gerçek kahkül …

Kısaltılmış ve kakül görüntüsü verilmiş yeni saç dokuları, şık kahkül ​​ve sahte’ kakhkül ile gelen saç stilleri.Onlar saç moda trendlerinin önümüzdeki yıl benzersiz bir yönünü oluşturmaktadır.Ünlü markaların kendi yeni yorumlarıyla farklı kakül modelleri geldi.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi-11: Ultra-Şık ve Ultra Etkileyici

Şık ‘saç ​​seçeneklerinden sonraki önemli ve akılda kalıcı stiller ise şık topuz modelleri ve saç aksesuarları ile birlikte etkileyici özel saç modelleri.Kendinize özgün bir çok farklı saç çeşidi yapabilirsiniz.Sadece size özgün ve yaratıcı şık saç modelleri çok trend.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi -12: Dalgalı ve Kıvırcık Saç

Kıvırcık ve dalgalı ‘saç  ​​olmadan yapamayız değil mi?  stilistler kesinlikle bunu biliyor. Kadınsı ve şık dalgalı ve kıvırcık saç, geniş seçenekleriyle önümüzdeki sezonda saç trendleri arasında var. İlham için, Burberry Prorsum’da, Rochas, Blumarine, Ralph Lauren,  Tommy Hilfiger,  Gucci  gibi markaların son koleksiyonlarından kullandıkları saçları görebilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi- 14: Şık Bob Kesim saç modelleri

En modern ve rahat seçenekleri için , bob saç stillerinde bir dizi yine özellikleriyle geliyor.Asimetrik, hacimli ve retro bob saç modelleri altarnatifleriniz arasında.Küt dokunuşlar Michael Kors,  klasikleri Tory Burch, hacimli bob modeller için Milly  ve daha genç stili bob kesim seçenekleri için DKNY de kullanılan saç stillerine bakabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Saç Trendi- 15: Hacimli ve Şık

Bu,koleksiyonlar sırasında gözlenen, akılda kalıcı ve etkileyici  seçeneklerden aşağıdakileri görebilirsiniz . Temelde saçın üstünde hacimli ve krepeli kısmı olan çok sayıda saç modelini de görebilirsiniz..Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace gibi markaların kullandığı saçlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend: Jean Tulumlar

 

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

3 comments

  1. Yandan ayrılmış saçlara, bob kesim saç modellerine ve klasik fransız topuzuna bayıldım.Gerçekten çok hoş ve şık duruyorlar.Mutlaka deneyeceğim.Teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.