Home / Moda / Sonbahar / Kış Bayan Şapka Trendleri 2015
2015 sonbahar kis bayan sapka trendleri

Sonbahar / Kış Bayan Şapka Trendleri 2015

Bayanlar için en son bere ve şapka trendlerini ortaya çıkarmak için devam ediyoruz. Sonbahar / kış 2014-2015 Bayan şapka  moda trendlerinde neler var, hangi şapkalar daha popüler hepsi bu yazımızda !

Şapka bayanlar için kış sezonunda harika bir aksesuar olsada soğuk havalardan korunmak içinde mutlaka gerekli.Ozaman hem şık olması hemde rahat ve sıcak tutması şapka seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli detaylardan.Bizim listemizde 2015 sonbahar kış  şapka eğilimleri ve her tarza  uygun bayan şapkalar ile bu sonbahar ve kış için moda ve trend olan , stilinize en uygun şapkalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Bayan Şapka Trendi 1: Kürk Şapkalar

Kürk şapkalar 2015 sonbahar kış sezonunda  birincil ve en dikkat çekici seçeneklerden biri. Bu, lüks, rahat, sıcak ve sadece kadınsı, olan kürk şapkaları neden denemeyelim ? Bu aynı zamanda 60’lı yıllardan ilham alınmış gibi görünüyor. Bazı sanatsal dokunuşlar da eklenen olan kürk şapkalar önemli ölçüde hacimli ve etkileyici modelleri ile yeniden geldi .Kadınsı  ve çekici çok daha büyük oranlarda benzer şapkalar Dolce & Gabbana bulabilirsiniz.


kürk ile bir başka süper yorumları moda evleri tarafından sunulan Kış kulaklığı kürklü şapkalarda da  büyük çeşitlilikler var. Üst klasik ve şık dokunuşları yanı sıra, farklı tonları da büyük bir çeşitlilik ile gösteriliyor. Şık ve zarif Kürklü şapka seçenekler de listemizde olmaya değer bayan trend şapka modelleri arasında..

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yılbaşı Gecesi Elbiseleri ve 39 Kombin Fikri

Sonbahar / Kış 2014-2015 Bayan Şapka Trendi 2: Örgü Şapkalar

2015 Örme şapkalar sonbahar / kış mevsiminin sokak modasının en güçlü şapkaları arasında.Önümüzdeki sezon içinde tekrar trend olacağı görünüyor, türleri, ve yorumlar, sadece farklı renk çözümleri içinde büyük bir çeşitlilik ile geliyor.Özellikle çizgili örgü desenli şapkalar en dikkat çekici modeller arasında yer almaktadır.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Bayan Şapka Trendi  3: Bereler

Bereler yeni 2015 sezon için şapkalar arasında popüler moda trendlerini oluşturuyor. Bu, herhangi bir yüz şekli için yüksekliği ile tüm kadınlar için evrensel bir seçenektir. Ayrıca bere ile şık ve daha spor görünebilirsiniz. Zerafet ve çekicilik gibi harika dokunuşları da var.Işıltılı örgü bereler yılın en güzel şapkaları arasında olduğunu hatırlatmak isteriz.

Sonbahar / Kış 2014-2015 Bayan Şapka Trendi  4: Spor bezbol şapkalar

Şapkalar için yine  ilginç trend  çeşitli şekillerde ve stillerde ile bulunabilir spor ve bezbol şapkalar. Bu seçenekler, sportif ve rahat bir tarzda kendini stilini sunmak isteyen  bayanlar için uygundur. Akılda kalıcı ve vurgulayıcı tonlarda bulunabilen modelleri çok daha popüler. Yılan derisi ile yapılmış bazı parlak alternatifleri de spor şapkalar arasında çok moda.

Bazı jokey şapkalarından ilham alınmış seçenekleri ile  önerilen bayan şapka stillerini satın alıp daha klas görünebilirsiniz.

Sonbahar  Kış 2014-2015 Bayan Trend Şapkalar  5: Klasik Şapkalar

Şapkaların, klasik formlarını bu kış  kaçırmayın. Çeşitli moda defileleri sırasında karşılaşılan seçeneklerin harika çeşitliliği gerçekten büyülüyor ve herkesi etkiliyor Bu yüzden Emporio Armani ve A Detacher tarafından önerilen geniş şapkaların, yanı sıra Lanvin tarafından da tanıtıldı Batı kovboy tarzından esinlenen alternatifleri de gerçekten harika.Ayrıca fötr şapkalar 2015 ayan şapka modasında  konuşabilir en güzel tasarımlardan. önerilerimiz fantezi türü klasik şapkalardan yana, örneğin, ideal tüylü detayları ile eşleştirilmiş klasik şapkalar ile her yerde büyüleyici olabilirsiniz.

Sonbahar / Kış 2015 Bayan Trend Şapkalar 6: Pom-Pom Şapkalar

Ponpon şapka modelleri her zaman şapka için en eğlenceli ve sevimli alternatifler arasında olmuştur.Bu modelleri kendinizde örüp yapabilirsiniz. Böylece sezon için güzel bir rendi kendiniz de elde edebilirsiniz.  Tommy Hilfiger, Hunter Original koleksiyonlarında pom pom bayan şapka modellerini bulabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ofis İçin 22 Kış Modası Kıyafet Kombini

Sonbahar / Kış  2015 Bayan Trend 8: Fes-gibi Şapkalar

Birçok koleksiyonları arasında dikkat çeken bir başka bayan şapka trendi ise fes gibi şekli olan şapka tasarımları. Belirli fes şeklindeki şapkalar tabii, püskül olmadan geliyor 2015 sonbahar kışının en dikkat çekici şapka modelleri arasında geliyor.

2015 sonbahar kış bayan şapkalar galerisi

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.