Home / Moda / Sonbahar kış katlı giyim sokak stilleri 2015
kat kat giyim sonbahar kis sokak stilleri

Sonbahar kış katlı giyim sokak stilleri 2015

2015 Sonbahar ve kış için mükemmel olacağın pek çok farklı kat kat giyim sokak stilleri var  ! Seni bilmem, ama ben sonbahar modasını daha çok yönlü ve iplerin ellerimizde olduğunu düşünüyorum:Sadece yazın daha bilinen ve basit parçaları seçiyoruz ama sonbahar ve kış için yaratıcı bir çok stil oluşturabiliriz… Birde araya katmanlar girerse işte o zaman harika bir çok giyim stili seçeneği çıkıyor. Birlikte rahat ve şık bir yeni sonbahar görünümü için  katlı ve farklı desenleri nasıl kombinleyeceğimiz konusunda incelemeler yaparsak daha deneysel olabilirsiniz. Bu katlı sokak stili resimlerine bir  göz atın ve bana sık olanları hangisi olduğunu yorum kısmından bildirin!

JEAN ŞORT VE ÇORAPLAR

Tüm sonbaharda giyebileceğiniz  yenilikçi şık yollardan biri kot şortlar ile kalın çoraplar! Hala çorap üzerine yüksek belli şort giyebilirsiniz. Şimdi yapmanız gereken üstüne rahat ve şort boyunda  bir hırka eklemek.


Şahsen, ben bu overized hırkaların  rahat olduğunu düşünüyorum ve  sadece büyük boy bir hırka ile gitmek istiyorum ve onlar sizin kıyafete de cool bir his verecek.

KÜRK CEKET VE PELUŞ CEKETLER

Kürk ve peluş ceketler farklı renkli ve dokularıyla bu sonbaharda yine yer alıyor.Sıcacık katlı giyim kombinleri için kürk ceket ve montlarınızın içine deri ceket onun altına kazak ve gömlek giyebilirsiniz.Hem şık hem sıcacık bir stil:)

Diğer bir seçenek ise kısa ve uzun üst kıyafetleri birbiri ile kat kat sonbahar giyebilirsiniz.

EKOSE VE KARELİ KIYAFETLER

Kim ekose üzerinde kareli çok şık göründüğünü bliyordu? Her nasılsa harika görünüyor. Kıyafetlerinize canlı bir  renk eklemek için ekose trendini kullanın! Onunla siyah veya beyaz parçaları giyin, gerçekten sizi şık ve ön planda yapmaya yardımcı olacaktır.

KIŞLIK UZUN HIRKALAR

Herhangi sonbahar kıyafeti için harika bir ek hırkalar.Şık ve seni güzel ve rahat hissettirmeye  devam ediyor! klasik bir skinny jeans kıyafeti üzerinde atmak için harika bir seçenek! Desenli ve salaş modellerini deneyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu Kış Şık Görünmek İçin 20 Sokak Stili

KAT KAT GİYİM OFİS KAZAK STİLİ

Bu sonbaharda,ofisinizde şık ve sofistike bakarak diğer kadınları geri planda tutabilirsiniz. Zamansız bir görünüm için beyaz veya bej gibi nötr tonlar ile katmanlı giyinin. Örgü kazak deneyin altına gömlek giyerek  yakasını düğmesini kazağın üstüne  ekleyin.Tabii ki, böyle basit bir kıyafeti ile, aksesuar kullanmak anahtardır. Güzel bir saat ile bileklerinizi kombinleyin!

DERİ CEKET İLE KAT KAT GİYİM

Deri ile her şey harika görünüyor.Kazak  ve  kareli gömlek üzerine giymekten korkmayın! Neden olmasın üçlü güzel ve şık bir  katman ?! Deri ceket kat kat giyim stiller ile daha güzel görünür. Ben deri ceket üzerinde gömlek düğmelerinin görünmesi fikrini seviyorum aynı zamanda tüm farklı katmanları göstermek için yardımcı olur!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.