Home / Moda / Sonbahar / Kış Modası Sivri Burun Ayakkabılar 2015
sonbahar kis modasi sivri burun ayakkabilar 2015
sivri burun ayakkabı 2015 2016

Sonbahar / Kış Modası Sivri Burun Ayakkabılar 2015

Sivri Burun Ayakkabı Modası- Sonbahar / Kış 2014 2015


Geçmiş yıllardan beri moda olan  sivri burun ayakkabı trendi ve şimdi 2015 sonbahar kış modasında bir kez daha kadınların ilgisini çekti.! Sivri burun düz ve topuklu ayakkabılar her zamankinden daha güçlü bir trend getiriyor. Onları net bir şekilde kucaklayan podyumlardada,  en ünlü markaların farklı tarzda  koleksiyonları ile ve diğer trend parçalar ile harika uyumu sivri burun ayakkabıların 2015 sonbahar kış modasında popülerliğini daha çok arttırıyor! Kesinlikle sivri burunlu ayakkabı biraz cesur  olmalı,  yırtık katlı kot pantolonlar ile, mini etekler ve kalem etekler ile giyip , onları her zaman herhangi bir stil ile uygun bir şekilde giyerek , şık sofistike ve çok daha tarz görünebilirsiniz.

20. yüzyıla baktığımızda, stil ikonu kadınlar sivri burunlu ayakkabılar ile  moda sahnesinde vardı.Zamanla modacılar onlara onlara yeni bir dokunuş ve modern tarzlar verdi.

Sonbahar 2014 / 2015 modası sivri burun ayakkabılar için bir karıştırma mevsimdir.Yazdan kalma kıyafetleriniz ile sonbahar kıyafetlerinizi kombinleyip stren sivri burun ayakkabılar ekleyip şık ve sofistike bir stil elde edebilirsiniz. Masküler sivri burun ayakkabılar, düz sivri burun ayakkabılar, oxford sivri  burun ayakkabılar ve topuklu sivri burun ayakkabılar ön plana çıkan trend kadın ayakkabıları arasında. Sonbahar kış 2015 kadın moda trendleri konumuzu incelemek isterseniz buradan görebilirsiniz.


Sonbahar kış kombinlerinize, sivri burun ayakkabı modelleri ile Yenilikçi, yaratıcı ve şık görünüm için uygun bir dokunuş ekleyebilirsiniz.Moda sokak stili sahnesinde sizlere ilham verecek kombinleri aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz.!

Bu sezon için senin tarzına en uygun olan 2015 sivri burun ayakkabı modelleri ve stil önerileri ile size rehberlik edecek öneriler.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Diy Moda Evde Spor Bomber Ceket Yapımı

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.