Home / Moda / Sonbahar Sokak Modası Kombinleri | 2021
Sonbahar Sokak Modası Kombinleri
Sonbahar Sokak Modası Kombinleri

Sonbahar Sokak Modası Kombinleri | 2021

Sonbahar Sokak Modası Fikirleri

Son zamanlarda moda haftalarında görülen sokak modası kombinleri ilginizi çekmiyor mu? Sokaklar ve kaldırımlar podyumlara dönüşüyor. Sokak modasındaki kombinler, moda takipçileri, bloggerlar, gazeteciler ve ünlüler önümüzdeki sezona hazırlanıyor. Pandemi kısıtlamalarının azalması ile herkes kendi tarzını yaratma peşinde. Bu çok heyecan verici ve çok renkli sokak modası kombinleri abartılı veya basit değil! Sokak modası kombinlerinin ve stillerinin baş mimarı aslında insanlar. Herkes kendi yaratır.

Moda kendini ifade etmek için güzel  bir yol olarak görülüyor. Sokak modasında birbirinden farklı bir sürü çeşidi görebilirsiniz. Sonbahar sokak modası kombinlerinde en popüler renk siyah renk gibi görünüyor. Ayrıca giysilerin renkleri de saç renkleriyle son derece uyumlu. Renkleri abartılı ve parlak olabilir, desenler ve saçlarda sonbaharın moda trendleri arasında marjinallik ön planda.

Sonbahar sokak stilleri ve kombinleri aşağıdakiler gibidir.


Sokak Stili Nasıl Yapılır?

Yeşilin tüm tonları hala üstün mü olacak, yoksa başka bir renk trendi onu gölgede mi bırakacak? Modacıların daha kısa mı yoksa uzun elbiseler mi giydiğini göreceğiz? Önümüzde, en çok görmeyi beklediğimiz sonbahar sokak stili trendleri hakkında tahminlerimizi yapıyoruz. Haklı olup olmadığımızı zaman gösterecek…

Renk, renk ve daha fazla renk. Bu yılın sonbahar paleti söz konusu olduğunda mantramız bu. Son derece doygun görünümler podyumları doldurdu. Cesur, çarpıcı tonlar kullanılacağını tahmin ediyoruz.

Sokak Modası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Sonbahar mevsiminde iş veya okul telaşında kimi zaman kendimize dikkat etmeyiz. Geçiş ikliminde ne giyileceğini sizler için yazdık. Hem şık hem güzel görünmek için dolabınıza birkaç parça eşya eklemeniz yeterlidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tek Parça Çiçekli Mayo Modelleri 2015

Blazer Ceket Kullanın

Uzun çizgili bir imaj oluşturun ve 80’lerden ilham alan büyük boy boyfriend blazer ceketi tercih edin. Blazer ceket, belinizi kavrar ve bacaklarınızı uzatır. Ultra modern bir stil için düz paçalı bir pantolon veya deri şortla bu görünümü tamamlayabilirsiniz. Bu trende uyan renkler pudra mavisi, kömür rengi ve nötr renklerdir. Zahmetsizce şık bir estetik görünüm için bunu tercih edebilirsiniz.

Blazer Ceket
Blazer Ceket

Bandana veya Baf Tercih Edin

50’li ve 60’lı yıllardan ilham alan bu şık moda trendi büyük bir şekilde geri dönüyor. Bandanalar saçınızı korur ve aşırıya kaçmadan kıyafetinize son bir dokunuş katar. Çiçek motifleri veya karmaşık desenler içeren ipeksi bir tasarım arasından seçim yapın. Bu aksesuarı şekillendirirken, başınızın arkasından sarkmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca boynunuza sararak veya çantanızdan sallayarak her şeyi karıştırın. Tatlı ve serseri bir kız olabilirsiniz kolaylıkla.

Saç Bandajı
Saç Bandajı

Pastel Tonlara Yoğunlaşın

Bu yıl hakimiyetini sürdüren bir diğer trend ise pastel tonlar oldu. Moda ikonlarından ilham alan bu renkler yaz için mükemmel bir seçenektir. Pastel tonlar çok çeşitli cilt tonlarına uygundur. Mint yeşili bir takım elbise veya yumuşak lavanta renginde büyük beden bir trençkot arasından seçim yapın. İsterseniz kombin yaparken ikisini aynı anda deneyin. Yumuşak ve sevimli tonlardaki takımlar ve parçalar genel estetik görünümünüzü güzelleştirir. Ayrıca gelecek sezonlar için en şık stillerden biri olmaya devam edecektir.Pastel Tonlar

Sarı Çantalaaarrrr!

Bu sezon sarı çantalar podyumları ve sokakları ele geçirdi. Bu trendi tekrarlamak kolaydır. Ayrıca her zaman sarı çanta kullanabilirsiniz. Bir kıyafeti renklendirmek için küçük sarı tonda çanta seçin veya günlük ihtiyaçlarınız için bir hardal renkli geniş çanta edinin. Zevkinize uyan pek çok renk seçeneği vardır. Sarıyı diğer canlı tonlarla veya tek renkli bir toplulukla eşleştirildiğinde inanılmaz görünürler. Dışarıda bir gece geçirmek için tamamen beyaz bir makyaj ile kehribar yapılı bir el çantası veya şık bir sarı baget çanta seçin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yaz Modası 8 Yüksek Bel Bikini Modelleri
Sarı Çanta
Sarı Çanta

Uzun Paltolar ile Gizemli ve Şık Görünün

Uzun paltolar, modacılardan ilham alan paltolarla bu sezon sonuna kadar şıklığınızı sürdürün. Sıcaklık düşmeye başladığında, kıyafetinizi sıcak tutmak için paltonuza birkaç kat narin şal veya atkı ekleyin. Ceket ve türevlerini seçmek işkence olmasın. Kahverengi veya camel renkte bir palto her daim kurtarıcınız olacaktır.

Uzun Paltolar
Uzun Paltolar

Beyaz Çizmelere Hayır Demeyin

Bu klasik dansçılardan ilham alan ayakkabılarla 60’lara geri dönün. Beyaz diz boyu çizmeler size farklı bir hava katacaktır. İlhamını yüzyılın ortalarındaki Gençlik Devrimi’nden alan bu çizme rengi ve stili, kıyafetinizin güzelliğini ortaya çıkarmanın şık bir yoludur. Desenli bir mini elbise veya etek ve bir tayt ile çizmenizi giyin. Bu sezon, zahmetsiz bir his için sarkık bir beyaz çizme stili tercih edin.

Beyaz Çizme
Beyaz Çizme

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.