Home / Kombinler / Sonbahar Tayt Modelleri | 2021
Sonbahar Tayt Modelleri
Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri

Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir sonbahar gününde mükemmel ve hızlıca hazırlanabileceğin şık bir görüntü elde edebilirsin! Tayt kombinleri spor ve salaş giyim tarzları için her zaman iyi bir fikirdir.

Taytlardan sonbaharda faydalanmak gerekir. Genellikle her genç kızın dolabında olan harika bir parçadır ancak kullanmayı bilmek gerekir. Deri bir ceket ile taytlar müthiş görünür. Aynı zamanda uzun paltolar, asimetrik ceket ve hırkalar benim en sevdiğim tayt modelleri arasında yer almaktadır! Biz kadınlar moda dünyasında birbirimize destek olmalıyız! İşte sizler için bu sezon trend olacak olan sonbahar için tayt modelleri ve kombinleri.

Tayt Kombinleri
Tayt Kombinleri

Desenli Tayt

Ben renkli çiçek desenli, sahil temali ve geometrik desenli taytları sonbaharda bile, harika paltolar ve ceketler ile şık kombinler yapabilceğinizi düşünüyorum. Taytlar ile  asla kötü görünmezsiniz ! Renkler ve desenler bir arada mükemmel kombinlere imkan veriyor! Sen taytının üstüne  sevimli bir asimetrik ceket  ve kısa botlar giymeyi dene !


Siyah Tayt

Siyah tayt bir dolapta yer alması gereken en önemli parçadır ve eminim sizin de dolabınızda bir siyah tayt vardır! Siyah taytı giymek rahat ve şık bir stil oluşturuyor. Siyah tayt ile bir çok farklı tarzda kombin yapılabilir. Rahat ve spor, rock stili, modern ve seksi görünümü yakalamak bu kadar basit işte… Bere ve ayakkabı ile kombininize renkli bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Bere ve kolej ceketi, siyah tayt ile harika bir görüntü sağlıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Çizgili Tayt

Çizgili tayt benim favorilerim arasında vardır! Onlar için harika bir çok kombin yapabilirsiniz. Ama yine de farklı renkleri ile muhteşem kombinlenmiş örnekler görebilirsiniz! Çizgili tayt ile uyumlu görünen uzun hırkaları giymeyi seviyorum. Siyah ve beyaz çizgili tayt ile bu modaya ayak uydurabilirsiniz.

Sonbahar Tayt Kombinleri

Benim gibi, muhtemelen dolabında, gardırobunun geri kalanıyla kombinlenmeyi bekleyen bir yığın tayt var. İşte burada tayt tutkunu ünlüler ve modeller devreye giriyor. Her yerde tayt giymek için kesinlikle bolca ilham veren, son birkaç yılda artan rahatlık isteği şüphesiz bir öncelik haline geldi.

Nerede tayt giymeyi seviyor olursanız olun, bu isteğinizle beraber tarzınızı kendiniz yaratacaksın. Sonbahar mevsiminde tişört ve bluz tercihleriniz değişse bile tayt konusunda sorun yaşamayacağına emin olabilirsin. Bedeninize uygun siyah bir tayt mutlaka dolabında yer alsın.

Blazer Ceket ile Tayt Kombini

Blazer ceketler iş için rahat bir görünüm için en risksiz seçimdir. İster renkli ister siyah renkli taytlar ile blazer ceketinizi birlikte kombin halinde giyebilirsiniz. Benim tercihim elbette deri siyah tary ile beyaz kalçayı örten bir gömlek üzerine açık tonlarda bir blazer ceket. Bu kombin hem sizi şık gösterecek hem de rahat bir görünüme kavuşacaksınız.

Blazer Ceket ile Tayt
Blazer Ceket ile Tayt

Deri Ceket ile Tayt Kombini

Sonbaharda klasik deri ceket her gardırobun esas parçasıdır. Deri ceket ile anında şıklığı yakalayabilirsiniz. Tayt ve deri ceket ile sınırsız kombinler yapabilirsiniz bu durum sizin üst seçiminize ve tarzınıza kalmış. Altına spor ayakkabı, converse veya topuklu bir bot hepsi de harika uyum sağlayacaktır. Bu mevsimsel geçiş dönemi için deri ceket ve tayt ile birlikte harika kombinler yapmanın tam zamanı.

Uzun Ceket ile Tayt Kombini

Sonbahar ve kışın popüler ve rahat uzun paltoları ile yine çok farklı stillerde tayt kombinleri oluşturmanız mümkün. Benim favorim ise bol salaş spor paltolar ile yapılan cool kombinler. Bu yılın moda renkleri soft tonlar. Lila ve su yeşili bir palto altına ten rengi veya disco taytlardan birini giyip dışarı çıkabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2017 -2018 Sonbahar Kış Güzellik Trendleri
Uzun Ceket ile Tayt
Uzun Ceket ile Tayt

Uzun Kazak ile Tayt Kombini

Tayt ve bot tercih edeceğin kombinlere uzun kazakları ekleyebilirsin. Tayt ve botlarla uyumlu renkte bir kazak, daha uzun bacak yanılsaması yaratır ve seni olduğundan daha ince ve uzun gösterebilir. İşte bu yüzden tayt giymeyi seviyorum.

Taytları botlarla kombin yapmak en iyisidir. Çünkü başka tarz ayakkabılar bacakları daha kısa gösterebilir. Elbette bu noktada renk seçimi de oldukça önemlidir. Botunuz taba veya siyah renkte ise renk seçimi çoktur ancak aykırı renklerde bot tercih ettiysen taytının uyumlu olmasına dikkat etmen gerekir.

Diğer tayt kombinleri ve modelleri için aşağıdaki resimleri de inceleyebilirsin.

Sonbahar mevsiminde tayt kombinlerken sormak istediklerinizi veya düşüncelerinizi aşağıda yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Rahat ve şık günleriniz olsun hanımlaaarrr!

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

  1. Spor bir görüntü istiyorsanız ve avm gezmeye karar verdiyseniz taytınızın üstüne bol bir tişört giyerek rahatlığınıza rahatlık katabilir eğer spora gidiyorsanız dar bir sporcu üstü ile kombinleyebilir üzerinize ise spor bir ceket alıp koşu için hazır olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.