Home / Kombinler / Sonbahar Trend Uyarısı: Yırtık Kot Pantolon
yirtik kot sonbahar kombin onerileri 2014 2015 4

Sonbahar Trend Uyarısı: Yırtık Kot Pantolon

Sonbahar Trend Uyarısı: Yırtık Kot Pantolon – Kombin Önerileri

Sonbahar için yırtık kot pantolon, en popüler bayan kıyafet trendleri arasında…

Yırtık kot pantolon modellerini günlük kombinleriniz de ve sokak tarzı giymek için harika önerilerimiz var.Onları giymek ve kombinlemek ne olursa olsun birazda ruh halinize bağlı.Topuklu ayakkabılar veya botlar ile, kısa kazaklar veya overized üstler ile, trendçkot ve deri ceket ile sonbahar ve kış aylarında yapabileceğiniz stilinize uygun yırtık jean pantolon  Her şekilde de, kesinlikle bir dolapta sahip olunlası gereken şık bir kıyafet.Yırtık kot trendini sende kombinlerin de giymek için bazı öneriler kontrol et!

Kısa Üstler İle Yırtık Kot Pantolon

Kısa üstler ile yırtık kot pantolon gerçekten çok seksi! Sonbaharda havalar çok soğuk olmadığından üstüne uzun bir ceket veya pardesü ile giyebilirsiniz. Bu görünüm için aksesuar seçimlerinizi minumum tutun.


Uzun Ceketler İle Yırtık Kot Pantolon

Bu görünüm hakkında söylenebilecek tek şey harika! Uzun boydan giysiler giymek rahat ve yırtık kot kombini  yapmanın sevimli bir yoludur. Uzun ceket ile yırtık jean giyme ve anında kıyafeti sokakta şık bir hale getiriyor! Eğer ceket istemezseniz, bunun yerine büyük boy bir kazak giyebilirsiniz! Topuklar ile kazak ve kot Çifti birlikte süper üçlü.

Gömlek, trençkot ve şapka yırtık kot pantolon ile harika uyumludur . Bu kıyafetler dışarıda sofistike ve güçlü görünmeni sağlar! Bunlar  sizin sonbahar  gardırop için mükemmel kıyafetlerden.

Topuklu ayakkabı ile Yırtık Jean Kombinleri

Diğer eğlenceli bir yol bazı göz alıcı topuklu ayakkabılar ile  ile yırtık kotunu eşleştirme gereğidir! Ben bu şalvar gibi sallanan yırtık  kot pantolonları topuklular ile çok beğeniyorum.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Trençkot İle Yırtık Kot Pantolon

Hiç bir trençkot ile yırtık kot pantolonu yanlış giyemezsiniz. Bazen kat kat yapmak veya kıyafetler kırmak için  trençkot kesin çözümler sağlar.

Askeri Tarz Kıyafetler ile Yırtık Kot Pantolon

Bir kıyafete  askeri bir tarz ekleme rahat görünmek için popüler bir yoldur.Askeri gömlek veya ceket, parlak bir çanta ve yırtık kot pantolon ile senin sonbahar stilin herkesi kıskandırır…

2014/ 2015 Sonbahar trendi yırtık kot pantolon kombin önerileri için aşağıdaki resimlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.