Home / Kombinler / Sonbahar uzun etek modelleri ve kombinleri 2014 2015
sonbahar uzun etek modelleri ve kombinleri 2014 20151

Sonbahar uzun etek modelleri ve kombinleri 2014 2015

Sonbahar için sokak modasından uzun etek modelleri ve kombinleri

Yaz sezonu bitti gibi bir şey.Sonbahar 2014 2015 sokak modasında seçtiğimiz uzun etek modelleri ve kombinleri ile yeni sezon için fikirler edinebilirsiniz.Her tarza ve stile uygun seçtiğimiz sokak stilleri eminim  sizinde tarzınıza uygun bir kaç uzun etek seçeneği içeriyor.

Sonbaharın en güzel yanlarından biri yazdan kalma parçaları kombinlerinizde kullanabilirsiniz.Tişört, etek, gözlük, ayakkabı vs…

Hem modern hem şık bir stil için canlı renklerde uzun tül bir etek, üzerine sonbahar gardırobumuz’ un kurtarıcısı deri ceket, altına istediğiniz modeli bir ayakkabı..Gözlükler ile birlikte etkili ve güçlü bir stil .


Yine farklı ve iddialı bir spor stil isteyenler için kareli gömlekler iyi bir parçadır.Altına İstediğiniz bir tarz uzun etek ve ayakkabı ile kendinizi yansıtabilirsiniz.

Uzun etek modelleri kombinlenmesi en kolay kıyafetlerden, üstüne kısa bluz ve kazak, gömlek, tişört gibi bir sürü altarnatif seçebilirsiniz.Ama kombinin altında veya üstünde canlı renkleri kullanmanız daha güzel etki yaratır.Yada renkli aksesuarlar da seçebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Son Moda Kot Etek Kombinleri | 2021

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

2 comments

  1. uzun etek modellerinin modası hiç geçmiyor, ben spor kombinlerim de bile kullanıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.