Home / Saç Renkleri / Sonbaharın en popüler Saç renkleri 2016
Bronde Saç Rengi 2017 Sonbahar Saç Rengi Modası
Bronde Saç Rengi 2017 Sonbahar Saç Rengi Modası

Sonbaharın en popüler Saç renkleri 2016

Yapraklar bile renk değiştirmeye başlarken, neden sizde sonbaharda saç renginizin tonlarını değiştirmiyorsunuz? Her sezon yeni saç rengi ile yeni bir görünüm size ve etrafınıza enerji verebilir ! İşte bu yılki 2016 sonbahar sezonu için en popüler saç renkleri ve trendlerinden bazıları: Küllü saç renkleri, koyu küllü kumral, küllü kahve ve küllü sarı denemeniz gereken en güzel saç renklerinden.Diğer popüler saç rengi ise Ombre saç renkleri.Saç renginiz sarı ise veya açık tonlarda ise yine trend platin sarı saç renklerini deneyebilirsiniz.

Küllü saç renkleri

Açık gri  barut madde ortalama küllü saç rengin bir temsilidir hafif bir gök belirti ile gri renktedir. Üçüncül renk olarak, mor ve yeşil pigmentlerin eşit bir karışımı olan küllü saç renkleri.

Küllü ve gümüş saç renkleri geçmişte ve günümüzde zaman zaman moda olmuştur, bu koyu saçlar üzerinde açık bir gölge gibi durmakta.  Bu sonbaharda boyatmak için mükemmel bir saç rengi ve koyu ile harika görünecek bir makyaj .Aslında,turuncu ve kırmızı rujlar bu saç rengi ile harika görünebilir.Küllü kumral ve küllü sarı saç renkleri de zamansız trend olan saç renkleri arasında.


Ombre saç rengi

Eğer bu sonbaharda saçlarınızda ufak  bir değişiklik istiyorsanız, ombre ışıltılı, balyajlı  saç renklerini deneyin. Sonbahar için çikolata kahvesi ve koyu kestane saç renklerinin saç uçlarına ombre balyajlar çok yakışır.  Bu karanlık ve aydınlık birlikte yapılan saç renkleri çok kademeli saç rengi geçişlerine de izin verir.

Platin sarı saç renkleri

İnsanlar sonbaharda koyu gitmek eğiliminde olsa da, platin saç hala popüler saç renkleri arasında. Sadece bu yüzden bile sonbaharın en popüler görünen kızı olabilirsiniz .Kalın kaşlar ve canlı renklerde  makyaj  ile platin sarı saçlar  harika görünüyor.Ayrıca sonbaharın koyu kıyafet renklerinin üstünde sarı bir saç rengi bile muhteşem görünmenize yeter.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Küllü Saç Renkleri Nasıl Elde Edilir? | 2020

11 güzel bu 2016-2017 sonbahar moda saç renklerini galerimize ekledik.

Resimlerin bir kısmı Cosmopolitan web sitesinden alınmıştır.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.