Home / Saç Renkleri / Sonbaharın moda saç renklerinden ilham alın !
Scarlett Johansson platin sari sac rengi

Sonbaharın moda saç renklerinden ilham alın !

2014 2015 sonbahar kış saç modasının en üst 3 saç renkleri ! Onları kontrol edin ve ünlülerin bu saç renkleri ile sallanan saç modellerini takip edin.

1. PLATİN SARIŞIN

insanlar sıcak mevsimlerde daha hafif saç renklerine gitme eğiliminde olsa da, sonbaharda oldukça sıcak saç renklerine eğilim oluyor!Yabancı ünlü yııldızların bu sonbaharda  saçlarını platin gölge boyattırdığını görüyoruz. “Platin rengi çok zarif ve seksi bir saç rengi Bu saç renginin bakımı oldukça zor olsa da tamamen buna değer bir görünüm oluşturduğu da bir gerçek ”

2. BAKIR SARIŞIN

Bakır sarışın süper canlı bir saç rengi tonu .Bakır sarı saç renkleri ile saçınızı sonbahara daha canlı bırakın! Kalın  bir kırmızı saç rengi üzerinde bu gölge rengini tercih edebilirsiniz, ama her modelde bu saç rengi ile harika görünüyorsun. Özellikle Emma Stone 2015 saç renklerinde bu rengin beyaz tenli kadınlara ne kadar yakıştığını görebilirsiniz.


3. BİTTER ÇİKOLATA ( koyu kahvede altın ombre ve balyaj tonları)

Bu Sonbaharda Kerry Washington, Kim Kardashian ve gibi ünlü  yıldızları koyu saç tonlarını tercih etmiş. Eğilim ise “saç uçlarında ve yüz çevresinde hafif yumuşak altın tonları ile zengin çikolata kahverengi saç kökleri ” ve orta uzunlukta, saç modelleri…

Eğer yeni sezon için saç renginizi değiştirmediyseniz bu büyüleyici moda saç renklerini mutlaka düşünün!

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Primark 2015 yaz mayo ve plaj kıyafetleri koleksiyonu

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.