Home / Moda / Deri Ceket Modelleri | 2021
Deri Ceket Modelleri
Deri Ceket Modelleri

Deri Ceket Modelleri | 2021

Deri Ceket

Deri ceket, eski zamanlara aitmiş gibi görünse de son yüz yılda evrensel hale geldi. Motosikletçiler hala bu ceketlerini seviyorlar. Ama günümüzde modeller, film yıldızları, hamile anneler ve emekli öğretmenler de oldukça şık biçimde bu ceketi üzerlerinde taşıyıp kullanıyorlar. Deriden yapılma ceketler, çok farklı çeşitleriyle dünyanın her yerinde her türden insan tarafından giyilir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce deriden yapılma ceket markası var. İstediğiniz ceket türünü, rengini ve üzerindeki aksesuarları göz önünde bulundurarak deri ceket alırsanız hem uzun zaman giyebilir hem de kendinize yakıştırabilirsiniz. Siyah deri ceket modellerine eğilimin daha fazla olduğu bir trend daha geliyor.

Siyah renk diye düşünmeyin bu ceket türünü. Artık ünlü markalar “cırtlak” diyeceğimiz türden renklerde bu ceketlerin üretimi yapıp trend kıyafetler arasına karıştırdı bile. Bu sezon sizin de gardrobunuzda bir deri parça olmasın mı? Size uygun ceketi keşfetmek için galerimize bakabilirsiniz.


Kadın Deri Ceket

Kırmızı elbise, etek veya atkı bere ile deri siyah ceketinizi giyip daha seksi bir görünüm oluşturmaya ne dersiniz. Siyah ve kırmızı özellik sonbahar ve kışta harika bir ikili oluyor. İsterseniz tam siyah bir kombin yapın veya sezonun trendi kırmızı veya bordo ruj ekleyin. Emin olun herkesin bakışları sadece sizde olacak!

Siyah ve danteli kıyafetlerinizi yine deriden yapılma ceketiniz ile tamamlayabilir, romantik ve havalı bir stil yaratabilirsiniz. Kısa deri model ceketler sonbahar kış trendlerinde etkili ve güçlü stillere imza atıyor. Soğuk havalarda kısa deriden yapılma ceketinizin içine kazak, hırka ve gömlek de ekleyip hem sıcak aynı zamanda şık bir stil oluşturabilirsiniz. Kadın deri ceket modellerine göz atabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Jean Modelleri ve Tasarımları | 2020

Tesettür Deri Ceket

Derinin en popüler şekli klasik ve zaman ötesi deri model cekettir. Başörtüsü ile bir deri ceketi kombinlemek çok kolaydır Anında o havalı kız havasını eklersiniz kendinize. Farklı tarz ve uyumlardan birini seçerek kendinize uygun bir ceket modelini seçebilirsiniz.

Deri parçalar çok popüler bir trend değil. Bu tarz ceketler tüm cadde mağazalarında satılıyor. Bunun gibi havalı ve aynı zamanda çok şık bir deri model ceketi üstünüze giyebilir, tesettüre uygun şekilde kombin yapabilirsiniz. Bunlar etekler ve geniş paça pantolonlarla harika görünüyor. Sadece kıyafet uyumlarının birbirini dengelediğinden emin olun. Ayrıca kendiniz için stil oluşturmayı kolaylaştırabilirsiniz.

Erkek Deri Ceket

Deri model ceket denildiğinde akla yakışıklı aktrisler gelirdi eskiden. Artık Instagram sayesinde her erkeğin deri siyah ceketle yakışıklı göründüğünü görebiliyoruz. Son on yıldır vazgeçilmez moda olan deri parçalar erkeklere çok yakışıyor. Elbette siyah ile sınırlanmaya gerek yok. Bordo, krem, haki, taba ve koyu kahve rengi ceketler de erkekler üzerinde oldukça karizmatik duruş sağlamakta. Aşağıda galeride ilham alabileceğiniz bazı modellere yer verdim.

İçi Yünlü Deri Ceket

Bir kot ceket veya siyah blazer gibi, deri model ceket de modası asla geçmeyen parçalardandır. Eş zamanlı olarak zamansız ve modern, özellikle sonbahara girerken mükemmel bir dış giyim parçasıdır deri. Sonbahar soğuğundan korunmak için en sevdiğiniz elbisenin veya gömleğin üzerine giyinin. Ancak havalar soğuduğunda da deriden vazgeçmek istemeyenlere harika bir model var…

Kış mevsiminde ceketinden vazgeçmek istemeyenler için deri içi yünlü modeller oldukça kullanışlı olabiliyor. Özellikle midi boyda olduğu zaman kışınız sıcacık geçecek. Sizin için aşağıda galeride içi yünlü deri ceket modellerini bir araya getirdim.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 2015 Sokak Modası Ceketler ile Sonbahar Stilleri

Renkli Deri Ceket

Deriden yapılma ceket modellerinde bu sezon yeni detaylar görüyoruz. Bunlar metal düğmeler, püsküller, kollarda fermuarlar ve deri cekette delikler ve şeritler. Farklı ve tarz bir deri model ceket istiyorsanız bu modelleri alışveriş listesine ekleyebilirsiniz. Renkli bir ceket ile bu detayların nasıl göründüğünü hayal etsenize…

Yüksek belli pantolonlar ve etekler kısa deri ceketler ile giyebileceğiniz trend parçalar arasında. Kahverengi, siyah, füme rengi yüksek bel pantolonlar ile deri ceketinizi giyip harika görünebilirsiniz. Püskül trendi bu sonbaharda aksesuarlarda olduğu gibi kıyafetlerde de yerini gösteriyor. Özellikle püsküllü ve saçaklı renkli deri ceketler yeni sezona damgasını vuracağa benziyor. Kombin yaparken de çok fazla zorlanmayacaksınız.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

2 comments

  1. Çok güzel paylaşım çok teşekkürler. sizileri takip ediyorum. paylaşımlarınızı beklemketeyim 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.