Home / Kombinler / Spor Ayakkabı ile Kombinler | 2021
Spor Ayakkabı ile Kombinler
Spor Ayakkabı ile Kombinler

Spor Ayakkabı ile Kombinler | 2021

Spor Ayakkabı ile Tarz Kombin Nasıl Yapılır?

Spor ayakkabı hayatımızın vazgeçilmezidir. Rahatlığı sevenler için en uygun kombin yolu da spor yani sneaker ayakkabı ile yapılandır. Sokak stili oluştururken veya okula giderken spor ayakkabı ile kombin yapmak oldukça kolaydır. Kendi rahatlığınızı yakalarken şıklığınızı da sergilemeyi ihmal etmeyin.

Bu ayakkabılar her kızın gardırobunda olması gerekir! Eğer bir çift moda spor ayakkabınız yoksa Converse tarzı ayakkabı da sneaker ayakkabının yerini tutacaktır. Sneaker ayakkabılar inanılmaz rahat ve hemen her şey ile kombinleyip iyi ve şık görünebilirsiniz. Sizin için kombinlere dair bilgileri derledim.

Spor Ayakkabı Kombinleri
Spor Ayakkabı Kombinleri

Spor Ayakkabı ile Kombin Önerileri

Biz kadınlar kombin yaparken alternatifleri değerlendirmeyi çok severiz. Spor ve şık giyinmek için elimizde ne varsa gözden geçirebiliriz. Her türlü tarz ve modele göre kombin yapmak mümkündür. Sizler için oldukça kullanışlı kombinleri bir araya getirdim. Aklınıza gelen eşleştirme varsa bizimle paylaşabilirsiniz.


Spor Ayakkabı ile Tesettür Kombini

Tesettür kıyafetlerin altına ayakkabı kombinlemek bazen zor olsa da sneaker ve spor ayakkabılar bu zorluğu aşmada yardımcı olabiliyor. Beyaz platform topuk bir sneaker ayakkabı ile tesettür kombini yapmak hiç de zor değil. Pastel tonlarında bol pantolon veya eteklerin altında beyaz sneaker ayakkabı çok tatlı görünüyor.

Siyah spor ayakkabı ile kombin yapmak ise daha da kolay… Klasik veya sportif giyimlerin altına kurtarıcı bir parça olarak görebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayan örgü kazak modelleri ve kombinleri 2015

Siyah Spor Kombini

Beyaz üstüne giyilen delikli siyah deri ceket, siyah skinny jean pantolon, bele bağlanan metalik renkli gömlek ve siyah beyaz platform sneaker ayakkabılar ne güzel olur değil mi? Tote çanta ve büyük boy güneş gözlüklerini bu kombinde buluşturabilirsiniz.

Olası kombinasyonlardan bahsetmişken, deri ceket, diz boyu elbise, melon şapka ve havalı koşu ayakkabısı tercih edebilirsiniz. Gerçek hayatta aynı havalı görüntüyü yakalayabilirsiniz. Bike ceket kesinlikle ayakkabılarla uyum oluşturacaktır. Koşucu tarzı ayakkabılara güzel dış giyimler (palto, atkı, şal) ile stil verilmesini şahsen seviyorum.

Siyah Kombin
Siyah Kombin

Spor Ayakkabı ile Deri Kombini

Deri ceket veya pantolonu olanlar için mükemmel bir kombin detayını sizlerle paylaşıyorum. Siyah bir deri ceket altına giyilen beyaz polo yaka bluz tercih edebilirsiniz. Kırmızı spor ayakkabınız varsa bu kontrast renkleri bir araya getirir, günlük stilinizi oluşturabilirsiniz.

Deri Pantolon Kombini
Deri Pantolon Kombini

Elbise ile Spor Ayakkabı Kombini

Her zaman iyi görünecek bir avuç kıyafet olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak, gerçekten aklınıza koyarsanız, sezon için tamamen kusursuz bir gardırop oluşturabilirsiniz. Ancak favorimiz olarak seçmemiz gereken bir kombin varsa o da spor ayakkabılı bir elbise olurdu. Ayak bileği botlu skinny jean pantolonları diğer kıyafetler kadar seviyoruz, ancak işleri biraz değiştirmek isterseniz, bu gerçekten sizin güzelliğinizi ortaya çıkarır.

Bir elbise gibi tek parça bir parça giymek zaten yeterince basit, ancak bir çift spor ayakkabı eklemek, o kıskanılacak havalı kız olmaya tek bir adımda yaklaşmanızı sağlayacaktır. İster arkadaşlarınızla içki içmeye gidiyor olun, ister ayak işlerini halletmek için evden dışarı fırlıyor olun. Sneaker ayakkabılı elbiselerin hem kullanışlı hem de şık görünüm oluşturmanız için ne kadar kolay bir stil olduğunu anlatmak istiyorum. Elbise altına ten rengi ince bir çorap geçirdiniz mi bacaklarınız da pürüzsüz görünüme kavuşacaktır…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yağmurlu Günler İçin 21 Kombin Önerisi
Elbise ile Ayakkabı Kombin
Elbise ile Ayakkabı Kombin

Günlük Spor Ayakkabı Kombini

Bir skinny jeans veya şort ile sevdiğiniz tişört veya ekose gömlek günlük giyim için harika bir tercih olacaktır… Sneaker ayakkabı ayağınıza uygun olduğu gibi bedeninizi de doğru yansıtmalıdır. Spor ayakkabılar  herhangi bir günlük kıyafet için mükemmel bir ektir ancak doğru sneaker ayakkabıyı bulmaya özen gösterin.

Günlük Kombin
Günlük Kombin

Etek ile Sneaker Ayakkabı Kombini

Kim uzun eteklerin, mini ve dar eteklerin spor ayakkabılar ile bu kadar hoş ve şık durabileceğini biliyordu? Bazı güzellikler için zaman ve para harcamanıza gerek yoktur. Sneaker ayakkabınızın üstüne rengi ile uyumlu olan bir etek çekin. Üstüne ise bol bir ekose gömlek ile salaş bir ceket giyin. Hoş bir kadın olmak bu kadar kolay işte!

Sokak Stili ve Sneaker Ayakkabı Kombini

Siyah, beyaz, parlak metalik gibi renklerde salaş ceketler veya şortlar ile harika spor tarzlar oluşturabilirsiniz. Kesinlikle altına en sevdiğiniz bir sneaker ayakkabıyı giyin. Sokak stili oluştururken biraz asi görünmekten çekinmeyin. Renkleri karıştırabilir kendinize yakışanı seçene kadar bunu deneyebilirsiniz.

Parlak bir ceket altına disko taytı da hoş durabilir. Sneaker ayakkabılarınızı veya Converse tarzı bez ayakkabıları kendinize uygun hale dönüştürebilirsiniz. Bel çantası veya bez çanta kullanmak bu kombini tamamlayan unsurlardır. Desenli çoraplarınızı tayt üzerine çekip çantanız ile uyumu sağlayabilirsiniz. Ben genelde kedili ve çiçekli tarzları seviyorum bu yüzden çoraplarım ile bez çantam kolaylıkla uyumu yakalayabiliyor.

Sokak Stili Kombini
Sokak Stili Kombini

Sizin için sokak stiline uygun sneaker ayakkabı ile kombinlere yer verdik… Merak ettiklerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

4 comments

  1. Ayşenaz Güneş

    17 nolu resimdeki gri ayakkabının markası nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.