Home / Saç Modelleri / Spor salonu için rahat ve kolay saç modelleri 2015
spor salonu icin havali sac modelleri 2015
spor salonu icin havali sac modelleri 2015

Spor salonu için rahat ve kolay saç modelleri 2015

Spor salonunda spor yapma kararı aldığımızda aklımızı ile gelen saç modeli seçimi olur. kadınveblog olarak zaten bir sonraki spor salonu egzersiz programınız için, rahat ve havalı saç modelleri fikirlerini sizler için hazırladık. Spor salonuna gitmek bir defile olmayabilir, ama yinede o kadar kişi arasında büyük bir sosyal sahne gibi hissettiriyor, bu yüzden iyi bir saç modeli yerine rahat  ama aynı zamanda spor bir saç modeli yapmalısınız. Burada, biz spor salonu egzersizleri için, ağırlık çalışma, Pilates ya da diğer bazı terleten spor salonunda kullanabileceğiniz havalı duran ama aynı zamanda spor ve rahat en pratik saç stilleri hazırladık.Bu spor saç modelleri kadınların egzersiz planları gibi yaratıcı ve etkili olması gerekir.

Egzersiz:Yağ yakıcı

Saç modeli: Bir  sprey ile saç sert ve kalıp şeklinde cansız görünmeden,  saçları yüzden uzak tutan akıllıca bir saç modeli yapılmalı. Güçlü tutma spreyi ile derin bir yan bölüm ile pürüzsüz saç oluşturun. Sonra bölümün arkasında başlayarak ve karşı tarafa sarararak bir Fransız örgü yapmalısınız. Siz yüksek yağ yakıcı egzersizleri yaparken ciddi terlemenize rağmen kadınsı ve güzel görüneceksiniz.

Egzersiz: Yoga saç modeli

Saç stili: hantal bir at kuyruğunu başınızın arkasına yapın fransız örgü yapın ve  orta kısımında saçı büküm yapın.İkinci bir tercih başınızın merkezinden aşağı ense dibine gevşek fransız örgü oluşturun. Sonra kuyruk ile gevşek bir topuz yapın ve tel tokalar ile  sabitleyip bitirin.


Egzersiz: Mekik ve Şınav çekmek

Saç modeli:Kadınlar için dünyanın en zor şeylerinden biri saç ıslandıktan sonra  bile iyi görünen bir saç modeli yapmak. Saçlarınızı ortadan bölün  ve ön bölümleri tutun. Diğer kalanları kulakların arkasına alarak geriye tarayın. Ince elastik bant ile pürüzsüz şekilde yerinde kalmasını sağlayın. Önden ayırdığınız her iki bölümleri kulak üstünden geçirip arkada diğer saçları da alıp bükün ve bir düğüm içine sokun,

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Uzun Yüzler İçin 38 Muhteşem Saç Modeli | 2021

Egzersiz: Spor Aletleri ile Egzersizler

Saçlarınızı önlerini ortadan ayırın ve ikiye bölün ve aşağı doğru hepsini örün.Saçın geri kalan arkasını   düşük at kuyruğu ile geride pürüzsüz bağlayın. Ön örgülü bölümleri alın ve elastik üstünden yanlara doğru sarın. Tel toklar ile güvene alın.

Egzersiz: Yürüyüş

Saç: Saçlarınızı yukarıdan sıkıca atkuyruğu şeklinde bağlayın.Resimde gördüğünüz gibi siyah bir lastik toka ile tepenin biraz altından bir daha bağlayın. Hem havalı hemde  yürüyüş ve koşu için rahat bir saç modeli.

Egzersiz: Pilates

Saç: Pilates de kızlar her zaman zahmetsizce ve muhteşem saç modelleri ile görünmek ister. Ense dibinden saçı aşağı alarak güncelleştirilmiş dağınık topuz modeli seçebilirsiniz. Düşük at kuyruğu ile başlayın ve bir döngü oluşturmak için neredeyse uçlarında elastik toka yoluyla saçı çekin. İkinci döngü oluşturmak için elastik tokanın  aracılığıyla döngüyü yarısında çekin.

Galeri-öneriler

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.