Home / Benim Stilim / Stil İpuçları: Siyah Blazer Ceket
siyah blazer ceket ile kis kombinleri 2015
Kış Modası Trend Uyarısı : Siyah Blazer Ceket

Stil İpuçları: Siyah Blazer Ceket

Bir blazer her kadının gardrobununda olması gereken en temel ihtiyaçlardan ; Bu gün sizlere her sezon modaya uygun ve şık görünebileceğiniz siyah blazer ceket kombinleri ve stil önerileri paylaşacağız.Özellikle sokak modasının en popüler kıyafeti siyah blazer ile kış ve sonbahar stillerinde bahsedelim.

Casual Siyah blazer kış kombinleri

Hem şık hem rahat hemde daha cool görünmek ister misiniz ? Ozaman Boyfriend yırtık bir kot pantolon ile siyah blazer ceketinizi eşleştirin.İçine hava durumuna göre beyaz bir bluz yadan tişört, kış aylarında ise kalın bir kazak ile bilek boy botlarınızı giyebilirsiniz.

Katlı giyim stili siyah blazer

Şık bir  blazer çok iyibir şekilde  hayatınızı değiştirebilir. Biz her zaman klasik okul blazer hayranları olmuşuzdur, ama aynı bir blazer ile çok havalı spor ve rahat görünümler elde edebilirsiniz.Mevsimsel geçişlerin,  favori parçası blazer trendini kat kat kıyafet kış stillerinde kullanabilirsiniz.


Beyaz Tişört ve jean pantolon ile siyah blazer

Bu parça sizin hayatınızın her bölümü için çalışan çok ciddi bir kıyafettir… Hafta sonu bir T-shirt ve kot pantolon ile giyebilir.

Kokteyl elbisesi ile siyah blazer ceket

Bir çok stil için siyah blazer ceket kullanabilir daha şık görünebilirsiniz. Tatil partilerinde kokteyl elbisesi ile eşleştirebilir,

Elbise ile siyah blazer

Çalışmak için ofis stilinde  bir elbise üstünde güzel bir görünüm sağlarsınız.

Sıcak sonbahar günlerinde şık ve arahat  giyim seçeneği olarak siyah blazer ile mükemmel ve popüler bir görünüm elde edebilirsiniz

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar sokak modası stilleri

Check Also

Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası

Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası | 2021

Önü Düğmeli Etek Modası Bu sezonun en iyi etek trendlerinden birini giymenin zamanı geldi! Son …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.