Home / Ünlü Stilleri / Stil Kadını: Miranda Kerr
miranda kerr stili 201511

Stil Kadını: Miranda Kerr

Kozmetik kampanyaları ve iç çamaşırı katalogları, moda pistleri ve o bir Victoria Secret Meleği  Miranda Kerr tam bir stil kadını! Bunun ötesinde, onun giyim tarzı birçok kişi tarafından imrenilen ve onun doğal güzelliği erkeklerin beğenisi kazanıyor.

Miranda Kerr doğal cilt ve vücut güzelliğinin sıralarından biri;

Çok erken yaşlardan itibaren sağlık ve güzellik  için bir ilgisi olması,okuldan ayrıldıktan sonra beslenme okudu ve en son New York’un bütünleştirici Beslenme  okulu’nda kursunu tamamlamış ve sertifikalı sağlık koçu olmuştur…

Miranda Kerr ; GÜZELLIK KURALI

Çok kaliteli ürünleri kullanmak ve cildinizi temizlemek ve gece gündüz nemlendirmek.  Güzel  sağlıklı cilt için hiçbir başka kısayol yok.Miranda Kerr  haftada iki kez peeling  maskesi uygulayarak kendine bir kaç dakika ayırıyor.


Lüks Kuşburnu Yağı onun acil durum güzellik güçlendiricisidir. Miranda Kerr ‘e göre bu cildi aydınlatır ve korur, aynı zamanda cildin canlılığını geri yükler.

Miranda Kerr ‘in ilk işi
okula devam ederken  ilk işi bir güzellik salonu için resepsiyonist olarak hafta sonları çalışmaktı. Müşterilerine manikür de yapıyordu,  bu yüzden çok erken yaşlarda  mükemmel maniküre hakim olmuş.

iyi kariyer önerisi
En iyi olanı yapmak ve katkısı olanlardan minnettar olup her gün  herkese  teşekkür etmek.

Miranda Kerr rol modeli

Ona destek olan hayatımda çok şaşırtıcı insanlar vardır. Sadece bir isim ve kılavuz olamaz diyor. Ben her birey ve benzersiz çevremdeki yakın insanların  önemli olduğunu düşünüyorum.Onların her zaman iç içgüdüsel olarak farklı bakış açılarını anlamak önemlidir.

MİRANDA KERR GÜNLÜK STİLİ

İyi kesilmiş erkeksi blazer, kot, bir tişört, yassı ve büyük bir çanta. Bunlar  Miranda Kerr’ in dışarı gitmek için seçtiği temel kıyafetleri…

Miranda Kerr ‘in yaptığı spor ve egzersiler

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu Kış Şık Görünmek İçin 20 Sokak Stili

Yoga, pilates, dans ve direnç eğitimi bir karışımını yapıyor. Aynı zamanda bisiklete binmek ve oğlu ile trambolin üzerinde atlamayı seviyor.

Her gün meditasyon ve egzersiz için zaman ayırdığınızda emin olun.. Onun bütün hafta dışarı çıkma planları olmuyor. Bir gün dışarı çıkıp bir seferde ihtiyaçlarınızı almaya çalışın.   Miranda Kerr ; en iyi hissetmek için anahtarım bu diyor. Bir zaman çizelgesi yapın zaten plana göre gidersiniz.

 Miranda Kerr Stili için Aşağıdaki Galerimizi daha yakında inceleyin …

Bir önceki yazımız olan Ünlülerin elbise seçimleri ve elbise modelleri 2019 başlıklı makalemizde Blake Lively, Cara Delevingne ve Charlize Theron hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Ünlülerin 2016 Saç Modelleri ve Saç Renkleri

Stil Sahibi Ünlülerin Sokak Saç Modelleri Bayan

2016 da stil sahibi ünlülerin sokak bayan saç modellerini makalemiz de derledik. Bu güzel, dikkat …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.