Home / Benim Stilim / Stiliniz için daha emin olmanın 5 kolay yolu !
stilinizden ve goruntunuzdan emin olmanin en iyi yollari
stil ipuçları kadınveblog

Stiliniz için daha emin olmanın 5 kolay yolu !

Eğer  görüntünüz ve stiliniz için küçük bir güven artırması gerekiyorsa, biz sizin gelecekteki kıyafet seçimleri hakkında daha iyi hissetmenize yardımcı olacak  beş basit stil ipuçlarını değerlendirdik. Kadınveblog stil sırları ile  daha ‘iyi hissetmek’ ve öğrenmek için ilerleyin!

1. vücudunuz için en iyi elbiseyi öğrenin.

Gerçekten giyim konusunda kendinizi güvende hissetmek için, vücudunuzun en iyi özelliklerini kucaklamanızı öneririz . Belki bacaklarını seviyorsun ve orta bölümünü gizlemek istiyorsun, yada tam tersi! Siz aslında vücudunuzun hangi bölgelerini maskelemek gerektiğini iyi biliyorsunuz .İşte kıyafet ve elbise seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.Bunu yaptığınızda stiliniz konusunda çok iyi hissedeceğiniz den emin olabilirsiniz.

2. kıyafet seçiminiz konusunda emin hissetmeden dışarı çıkmayın

Hepimiz tarzımız ve görüntümüz konusunda sık sık evde denemeler yaparız, ama evi terk etmeden  önce kombininiz hakkında tereddütleriniz varsa, dışarıda kendinizi rahat hissetmeyeceksiniz. İşte bir ipucu: sizin kıyafet kararınızı güvende  hissetmeniz için hemen hızlı bir resim çekin.Ve fotoğrafınızı büyük ekranda inceleyin.Kamera, en azından bu durumda, yalan söylemeyecektir.


3. Cilt tonunuz  için en iyi renkleri bilin

Bu kış dolabınızı keşfedin ve cilt renginize en iyi yakışan tonları bulmak için farklı renklerle deneyler ve kombinler yapın…

4. kişisel tarzınızı tanımlayın

Bunun en kolay yolu her zaman kıyafet konusunda emin hissetmek?  Tarzınızı tanımlayın  görünümleri kıyafetlerinizi kombinleyerek tanımlayın.Ve kafanızda o tanımları unutmayın.Her gün ne giyeceğinize önceden tanımladığınız kıyafetler ile  karar verin.Hem bu size fazladan bir zaman kazandıracak .

5. Sabah hazırlanmanıza beş dakika daha harcayın.

Kendinize etkili ve güzel bir kıyafet planlamak veya yeni bir saç modeli denemek  ya da makyaj görünümünüz ile oynamak için, kendinize ekstra zaman ayarlayın.Bunun için 5 dakika daha erken kalkmayı deneyin. Bu uygulama ile daha taze ve şık olarak güne başlamak için fırsatlar elde edeceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazdan sonbahara bayan giyim kombinleri ve stilleri 2014 2015

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri | 2021

Korse Ne İşe Yarar? Kadın korseler, bugünlerde birçok kadın için çok önemlidir. Korseler, kadın gardırobunun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.