Home / Benim Stilim / Tamamen şık 7 kışlık boyfriend jean kombini
kışın boyfriend jean ile şık kombinler 2015
kışlık boyfriend jean kombini 2015

Tamamen şık 7 kışlık boyfriend jean kombini

Kışın boyfriend  jean pantolon kombinleri ararken, genellikle rahat ve bol kesimli giysileri kapsam dışında düşünmelisiniz. Boyfriend kot zaten yeteri kadar bol ve büyük olduğundan üst giyim parçaları daha dar ve küçük olması  vücudunuzun daha orantılı ve hoş görünmesini sağlar.Boyfriend jean pantolon giderek gardırobun en baş parçası olmayı başardı. İlk içgüdüsü spor ayakkabı veya yaz sandalet ile kombin olabilir iken, aynı zamanda kışın boyfriend  kot pantolon klasik parçalar ve parlak renkli aksesuarlar ilde baş tacımız oldu.Bu kış tamamen şık bir şekilde boyfriend jean giymek için bu yollara mutlaka göz atmalısınız.

1. TOPUKLU AYAKKABI İLE BOYFRİEND JEAN PANTOLON

Boyfriend kot, Giymek için kış sezonu  yollarına gelince kolay stillerinden  bir topuklu ayakkabı yada bot ile kombinlemektir. Bir Kadın havalı veya modern bir  topuklu sandalet veya sivri burun ayakkabı ile bir bol kıyafeti dengelemek için harika yöntemleri deneyebilir. Boyfriend kotunuzun paçalarını kıvırın ve altına topuklu şık bir ayakkabı giyin!

2. KISA VEYA PANTOLON İÇİNE SOKULAN ÜST GİYSİLER İLE

Kısa üstler veya pantolon içine sokulan dar kıyafetler seçerek boyfriend kotunuz ile daha şık ve seksi görünebilirsiniz.Bu şekilde kotunuzun bol ve geniş doğasını dengelemiş olacaksınız. Dar ve kısa  t-shirt, düğmeli gömlek, kısa ve dar ceket  gibi şeyler en güçlü eşleştirmeleriniz için harika seçeneklerden.


4. MINIMAL KATLI KIYAFETLER İLE KOMBİNLER

Kat kat giydiğiniz kış kıyafetleriniz boyfriend  kot ile kombinleyin. Daha önce belirtildiği gibi, stiliniz katlı ve dar üstler ile boyfriend kot için  daha orantılı olmasını sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu İlkbahar için 34 Casual Giyim Kombini 2015

5. KAZAK İLE BOYFRİEND JEAN PANTOLON

Onları kışın kazaklar ile birlikte giyin.Siyah beyaz, renkli her türlü kazak ile çok şık bir tarz oluşturabilirsiniz.. Boyfriend kot, ayak bileğinde topuklu botlar ile daha şık görünür. sivri burun bir bot yada stiletto ile kombininizi sonlandırın.

6. BOYFRİEND JEAN PANTOLON’DA AÇIK BILEKLER

Boyfriend kot giymenin  en popüler yollarından biri ayak bileklerine kadar katlamalı paçalar ile giymektir.. Kırpılmış etkisi oldukça iltifat olabilir ve ayak bilekleriniz açığa çıkarak, pantolonun gevşek doğasını dengelemiş olursunuz.

7. KOYU BOYFRİEND JEAN PANTOLON KOMBİNİ

Benim kışın en sevdiğim boyfriend modelidir. Koyu renk denim boyfriend pantolon, daha parlak ve zamansız tercih edenler için harika bir seçenek.

8. KEMERLER İLE BOYFRİEND JEAN PANTOLON KOMBİNİ

Boyfriend kot biraz sizin alt tarafınızı kısa gösterebilir. Belinize bir kemer takarak bazı tanımlar ekleyebilirsiniz. Bu daha akıllı görünüyor, bacak boyunuz daha uzun gösteriyor .Ayrıca  kısa bir üst ile şık bir tarzda oluşturuyor.

9. PARLAK AKSESUARLAR İLE BOYFRİEND JEAN PANTOLON KOMBİNİ

Stil Bir kıyafetin renkli Aksesuarları tamamen fark yaratabilir. Köşeli çanta, mini çantalar ve renkli ve  şık aksesuarlar ile boyfriend jean pantolonun çok güçlü bir uyum sağlar. Bazen mücevher, büyük veya tasma kolye ya da süslenmiş manşet gibi aksesuarlar , aynı zamanda temel bir kıyafet içinde daha şık görünmenizi sağlar.

boyfriend jean pantolon ile şık kombin seçenekleri -galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.