Home / Saç / Ten renginiz için en iyi sonbahar kış Saç Renkleri 2015
ten rengine gore en iyi kis sac renkleri 2015
ten rengine göre en iyi kış saç renkleri

Ten renginiz için en iyi sonbahar kış Saç Renkleri 2015

Kızlar sonbahar kış sezonunu karşılarken, saç rengini değiştirmek için güçlü bir dürtü alır: Hangi saç rengine boyatacağına karar vermek bu işin en zor kısmıdır.Ama sonbahar kış saç renklerinde en popüler olanlar ışıltılı koyu tonlardır…Daha kolay karar verebilmeniz için ten renginize göre en iyi yakışacak 2015 kış saç renklerini araştırıdık.  Kate Mara, Mila Kunis gibi ünlüleri kıskandıracak, ten renginiz için uyumlu bu sonbahar/ kışın en trendy saç renkleri hakkında bu yazımızda geniş bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Hiçbir şey iyi bir saç rengi kadar güzel hissettiremez sizde pişmanlık gibi saç hikayeleri edinmek istemiyorsanız ten renginiz için en doğru trend saç rengini bulun !

Ayrıca : Önümüzdeki 2015 ilkbahar yaz saç renk trendlerini buradan görebilirsiniz.

Kış 2015 Trend Saç rengi Tahminleri


Cildinize çok  uzak ve sert olmayan küllü tonlar sonbahar için güzel saç renkleri arasında.”kadınlar saçlarında cildi için  sıcak saç renklerini seçmeleri gerekir. Vurgu veya mevcut saç rengini koyulaştırmak için altın, bakır, karamel ve benzeri gölgeler seçmeniz önerilir. Neden? Sıcak tonlar çünkü sıcak saç renklerinin herhangi bir cilt tonu üzerinde iltifat ve göz “yumuşatmak” gibi etkileri vardır. Saç renginin doğru yerlerinde hafif bir dokunuş anında yüzünüzü sıcak ve daha mükemmel gösterir. “Saç rengi için 2015 kışında  kesin trendler  çilek sarışın olan; Zengin, bakır kızıl saç; karamel tonlar; ve derin, çikolata renkleri, olduğu kaydedildi.  Her cilt tonu için yaptığımız 2015 kış saç renkleri için önerileri aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

BEYAZ CİLT TONLARI İÇİN 2015 KIŞ SAÇ RENKLERİ

Eğer Rosie Huntington Whiteley-ya Emma Stone gibi BEYAZ TENLİ iseniz, bu sonbahar/ kış ‘da sıcak bir, çilek sarışın renklerini denemenizi tavsiye ederiz.”Bu renk için, kökleri biraz daha derin sıcak olduğunu ve muhteşem altın tonları ile birlikte biraz karışık bakır rengi görebilirsiniz. Saça kontrast getirmek için düşükışıltılar kullanılabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Klas ve sofistike siyah ve beyaz kış kombinleri 2015

Kate Mara  onun en iyi-örgülü saç modeli… düşük ışık görünümü ile, saç köklerine biraz daha koyu aynı renk saç uçlarına  sarışın gölge yapılarak yapılan ombre saç renkleri.

Kızıl ve bakır gibi saç renklerinin daha doğal duran kahverengi karışımları beyaz tenliler için bu kışın en trend saç renklerinden.Özellikle genç kızların favorisi.Bu saç tonları sizida daha genç ve canlı gösteriri.Ayrıca saçlarınıza da parlaklık ve sıcaklık katmak için altın ve bakır karışımı ile parlak bir renk elde edebilirsiniz.Saçlarınız rengini daha canlı tutmak için aynı rengi 2 ayda bir yenileyebilirsiniz.Kızıl ve bakır  gibi saç renklerinin canlılığını korumak ve parlaklığını kaybetmemek için yine kırmızı pigmentleri olan bir şampuan kullanmalısınız.  “Kızıl saç rengi en hızlı solan saç rengidir ” “Görünümünü korumak ve canlı tutmak amacıyla, haftada bir kez  pigmentli bir şampuan kullanın.”

Ayrıca bakınız :soluk tenler için makyaj ve güzellik sırları

BUĞDAY GİBİ HAFİF ORTA TEN RENKLERİ İÇİN 2015 TREND KIŞ SAÇ RENKLERİ

Cildinizde hala zeytin bir dokunuş var ama sizin hafif pembemsi bir cilt renginiz varsa   bal ve kum saç renklerinden saçlarınıza gölgeler ekleyebilirsiniz.

Yaz aylarında, esmerlerde her yerde ombre saç renklerini kullandıklarını gördük.Bu saçlar  ” güneş, tuzlu su ve klora maruz kalıp daha çok açılıp matlaşma eğilimindedir. onların uçları gerçekten hafif açık görünmesi gerekir” Güvenilir bir kuaförde hızlı bir düzeltme ile bu saç renkleri düzeltilip kışın tekrardan kullanılabilir.

Sadece sizin saç renginize biraz sıcaklık ekleyebilirsiniz  koyu saç renklerini kucaklayan en güzel buğday ten saç renkleri ise kumlu  sari balyajlar, bal ve karamel gölge tonları yaptırabilirler.

KARAMEL CİLT TONLARI İÇİN 2015 KIŞ SAÇ RENKLERİ

Eğer J. Lopez gibi karamel bir cilde sahipseniz, sonbahar ve kış aylarında görünümünüzü yenilemek için saç tellerine derin tonları ve düşük ışıkları ekletmeyi deneyin.

Bal renkli cilde sahip kişiler için bir not daha: kontrast  tonlardan korkmayın. Kulak hizasından başlayan hafif Işıltılı saç renkleri sizi harika gösterir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gliserin Saça Nasıl Kullanılır?

ESMER – KOYU CİLT RENKLERİ İÇİN KIŞ SAÇ RENKLERİ

“Joan Smalls gibi, güzel koyu cilde sahip olunduğunda saç aralarına vurgular eklerken, gölgeler  ince olması gerekiyor, bunun en iyi yolu ise: saç aralarına ince ince doğal saç renginden bir buçuk daha açık,  gölge yaptırmak en iyi  yoldur.”

ilgili: Esmerlere yakışan saç renkleri

Kerry Washington yaptığı gibi saç rengine bir kaç ince vurgular ekleme, espresso saç rengini yumuşatmak olacaktır.

” 2015 kış trend saç renklerinde doğal, yumuşak bir görünümelde etmek  sonbahar ve kış için daha idealdir” Saçınızı boyatıp  günün sonunda hepinizin yeni ve muhteşem saç renklerine sahip olmanız dileğiyle.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.