Home / Moda / Tesettür Gelinlik Modelleri 2015
Mükemmel tasarıma sahip Tesettür Gelinlik Modelleri
Mükemmel tasarıma sahip Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür Gelinlik Modelleri 2015

2015 yılına özgü tesettür gelinlik modellerinden en şık seçmeler. Resim galerimizde birbirinden güzel tesettür gelinlik modellerini inceleyebilirsiniz.

Her genç kızın hayalidir gelinlik giymek ve yaşamı boyunca bir kez giyeceği bu kostüm onun için şüphesiz ki çok değerlidir. Hayatta bir kere giyilecek olan bu giysinin büyük bir titizlikle ve sabırla seçilmesi gerekmektedir.

2015 tesettür gelinlik modellerinde farklı türlerde tasarımlar bulunmakta. Bu yılın tesettür gelinlik modasını dantel kupürler, taşlar ve inciler oluşturuyor. Saten kumaşa yakın kumaş kullanan ünlü modacılar bu kumaş ile büyük taşları ve incileri kullanmayı tercih ediyorlar. Taş ve inci ile bezenmiş bu gelinlik modellerinde kabarık etek yerini düz ya da balık etek modellere bırakmış görünüyor. Yine düz etekli modellerde ayrıntı gelinliğin omuz ve göğüs bölgelerine yerleştirilmiş. Nasıl mı? Altın sarısı işlemeler ve değerli taşlarla bezenmiş omuz bölgesi ve hakim yaka gelinlik yakaları dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Çerkez kültürünün kat kat inen etek modeli bu yılın tesettür gelinlikleri için hoş bir ayrıntı yaratmış durumda. Yine ünlü modacıların hazırladığı tesettür koleksiyonunda kabarık etekli gelinlikler de bulunmaktadır. Bu yılın kabarık modelleri de yine inci ve taşlarla süslenmiştir. Bu yılın gelinlik rengi 2014te olduğu gibi kırık beyaz ve krem renklerinden oluşuyor. Büzgü yaka gelinlik modellerinin yanısıra dantel kupür de bu yılın gelinliklerini süslüyor. Eğer sade bir tarzınız var ise yine kabarık ve prenses gelinlik modelleri de tesettüre bürünmüş. Duvak modelleri de gelinliğin tarzına göre değişiklik göstermektedir. Tesettür gelinlik modellerinde genellikle kısa tül duvaklar kullanılıyor iken bu yıl uzun tül ve uzun dantel kupür duvak modelleri de beğeninize sunulmaktadır.


Bu yıl gelin olacak tesettürlü bayanlar, çok şanslısınız. Bu yılın gelinlik modasını önceki yıllara göre daha fazla çeşit oluşturuyor. Farklı renklerdeki alternatiflerin arasından mutlaka kendi tarzınıza uygun modeli bulabileceksiniz. Kabarık etekten düz ya da balık etek tarzına kadar; düz yakadan hakim yaka gelinliklere, kupür duvaktan tül duvağa kadar yüzlerce çeşit bulunmakta. Eğer bu yazın gelini iseniz elinizi çabuk tutun, zor beğeneceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Prenses Gelinlik Modelleri 2015
Sade ve Tarz Tesettür Gelinlik Modelleri
Sade ve Tarz Tesettür Gelinlik Modelleri

Diğer tesettür gelinlik örnekleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

  1. Bu gelinlikler çok güzel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.