Home / Tesettür Giyim / Tesettürlü Bayanlar İçin Siyah Renk Şal Modelleri
siyah dantelli sal ornekleri
Siyah dantelli şal örnekleri

Tesettürlü Bayanlar İçin Siyah Renk Şal Modelleri

Günümüzde şal çok sık tercih edilen aksesuarlardan biri olmaya başladı. Bu tesettürlü bayanların daha çok tercih ettiği bir aksesuar olsa da kadınlar genel itibari ile bu tür ürünleri kullanmaktan hoşlanmaktadır. Günümüz tekstil firmaları da başta tesettürlü hanımların zevklerine cevap vermek adına tüm kadınların zevklerine ve rahatlıklarını göz önünde bulundurarak tasarımlarla göz kamaştırmaktadır.

Şal üretimlerinde çeşitli maddeler kullanılabilmektedir. Ancak bu noktada tesettürlü bayanları düşündüğümüz zaman konu daha hassas olmalıdır ve eşarpların üretim maddelerine çok fazla sentetik ürünler karıştırılmamalıdır. Zaten hali hazırda onlarında tercihleri pamuklu ya da ipek kumaşlardan yana olmaktadır.

Hem Aksesuar Hem Örtü
Bunun yanı sıra kadınların hem aksesuar hem de bir örtü olarak kullandıkları şal modellerinin tasarımları da elbette büyük önem taşımaktadır. Günümüz dış dünyaya açılması ve global bir oluşumun içinde yer almamız giyime ve tarza önem veren bir nesli de beraberinde getirdi. Bu küçüğünden büyüğüne fark etmeksizin zevklerine ve tarzlarına uygun giyimleri dikkate almaktadır. Şal modellerinin üzerlerinde ki desenler, modeller ya da şalların renkleri dönemin modasına göre tercih edilmektedir. Bir dönem düz ve canlı renkler modayken son zamanlarda şal modellerinde daha sade ancak üstlerinde hareket kazandıran ince detaylarla karşımıza çıkmaktadır.


Şal Modellerinin Kullanım Açısından  İşlevselliği
Şal modellerinin renkleri ve kullanılan maddelerin dışında tesettürlü bayanlar için diğer önemli koşul uzunluğu ve işlevselliği olacaktır. Genellikle şallar çok kaygan ve günlük hayatta zorluk çıkartmaya meyilli ürünler olduğu için bu konuda tesettürlü kadınlara özel üretimler daha dikkat çekicidir. Aksesuar olarak kullanacak olan kadınlarda ise genellikle herhangi bir hassasiyeti ve alerjisi yoksa model ve tarz daha çok ön plana çıkmaktadır. Şal bir aksesuar olarak da gerçekten kişinin tarzını ortaya koymaya yarayan önemli bir modeldir. Kimi boyna asılan ve şık bir iş kadını görünümü taşırken kimi şal modelleri gündelik hayatta rahatlığı ve aynı zamanda tarzını da beraberinde getirebilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tesettür Tunik Modelleri | 2021

Siyah Renk Şal
Siyah renkler ise şal konusunda modaya damgasını vurmuş renklerden birisidir. Özellikle tesettür giyim üzerinde farklı tarzlarda tasarlanmış olan şal modelleri oldukça muazzam gözükmekte ve tesettür giyime bam başka görünüm kazandırmaktadır. Birçok tesettür giyim tercih eden kadın koyu tonlarda giyime özen göstermeye çalışmaktadır. Siyah şallarda bu nedenle daha sık kullanılmaktadır.

İşte bu konuda düz siyah renkler yerine biraz daha hareket kazandırılmış ve daha tarz duran değişik ve gösterişli modeller tasarlanmış ve şal severlerin karşısına çıkartılmıştır. Koyu renkler her zaman daha gösterişli ve şık gözükmektedir. Bu takım elbiselerden iş hayatında ki kıyafetlere kadar gözlemlenmiş ve beğenilmiş kurallardır. Ancak bu düz renkler klasik bir tarza kaçmaktadır ve insanlar daha değişik ve hareket kazandırılmış ürünleri kendi tarzları ile eşleştirmek istemektedir. Birazdan modellerle de sizlere sunacağımız bu şal modelleri de tam olarak bahsettiğimiz türdendir. Bu şal modellerini Sefamerve online mağazası üzerinden satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.